default-image

Γερμανός παρουσιαστής είπε «Γίναμε Ελλάδα» όταν έπεσε το ρεύμα!

Κόσμος
Γερμανός παρουσιαστής είπε «Γίναμε Ελλάδα» όταν έπεσε το ρεύμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Γερμανία το σχόλιο παρουσιαστή κατά της Ελλάδας, όταν κόπηκε το ρεύμα στο στούντιο την ώρα της εκπομπής.

Η εκπομπή που επρόκειτο να μεταδοθεί το βράδυ της Κυριακής είχε θέμα την ελληνική κρίση στον απόηχο των εκλογών, και τίτλο «Πού οδηγεί η οργή των Ελλήνων;». Η εκπομπή άργησε να ξεκινήσει επειδή υπήρξε διακοπή ρεύματος για 20 λεπτά. Και ο παρουσιαστής της εκπομπής Γκούντερ Γιάουχ θέλησε να ζητήσει συγγνώμη για την καθυστέρηση με μάλλον σαρκαστικό τρόπο: «Γίναμε Ελλάδα» είπε, πυροδοτώντας αντιδράσεις και σχόλια τόσο στο Διαδίκτυο όσο και στον γερμανικό Τύπο.

«Πιο κατάλληλο θα ήταν να μιλά κανείς για "συνθήκες Γερμανίας" παρά για Ελλάδας» ανέφερε η Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) στον παρουσιαστή, ξεκινώντας το κείμενό της με την υπενθύμιση άλλων περιστατικών διακοπής ρεύματος σε γερμανικό στάδιο. «Δεν κάνει κακό να ξεχνούμε ποιος χαρακτηριζόταν μέχρι πριν από μερικά χρόνια ο "μεγάλος ασθενής" της Ευρώπης» συνέχισε...

Ανάλογα, όπως αναφέρει από την πλευρά της η Handelsblatt, ήταν και τα σχόλια στο Twitter μετά το αστείο του Γιάουχ: «Μάλλον συνθήκες Γερμανίας ήταν κύριε Γιάουχ, τεχνολογία αιχμής και παρ' όλα αυτά ακόμη στο σκοτάδι» σχολιάσαν γερμανοί χρήστες στο Twitter.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News