default-image

Αμφίβολος ο Σαλπιγγίδης με ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Αμφίβολος ο Σαλπιγγίδης με ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης (4/2) με τον ΟΦΗ. Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου βρέθηκαν σήμερα (2/2) στο γήπεδο και μετά το ζέσταμα έκαναν ασκήσεις για την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν στα τελειώματα των φάσεων με σουτ έξω από την περιοχή.

Από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν κόντρα τον Παναιτωλικό οι Αθανασιάδης, Βίτορ και Ρατς αντιμετωπίζουν μικροενοχλήσεις από χτυπήματα και ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και οι υπόλοιποι συνέχισαν αποφόρτιση με φυσική κατάσταση και φυσικοθεραπείες.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης έμεινε στο γυμναστήριο λόγω των ενοχλήσεων στο πρώτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού και η συμμετοχή του στο ματς με τον ΟΦΗ είναι εξαιρετικά αμφίβολη, με δεδομένο ότι δεν προπονήθηκε ούτε χθες (1/2), ενώ ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ολοκλήρωσε το πρόγραμμα επανένταξης και τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων. Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε ασκήσεις επανένταξης σε αυξημένη ένταση.

Τέλος, ο Ράζβαν Ρατς, ο οποίος κόντρα στον Παναιτωλικό συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες θ' απουσιάσει από τους αγώνες με ΟΦΗ και Βέροια.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News