default-image

Μαυρίας: «Χαρούμενος που γυρίζω σπίτι μου»

Ποδόσφαιρο
Μαυρίας: «Χαρούμενος που γυρίζω σπίτι μου»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Χάρης  Μαυρίας, ο οποίος εντός της ημέρας αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός άσος στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι δεν το σκέφτηκε και πολύ για να γυρίσει στο σπίτι του με τον Παναθηναϊκό να αποτελεί την οικογένεια του ενώ αποκλειστικός του στόχος είναι να βοηθήσει τους πράσινους στον στόχο που του έχει απομείνει και αυτός δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα.

Σε ερώτηση για το αν θέλει να μείνει και μετά το καλοκαίρι δήλωσε ότι πρώτα από όλα αφοσιώνεται σε αυτούς τους πρώτους έξι μήνες μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Χαρακτηριστικά δήλωσε:

Είσαι ικανοποιημένος που επιστρέφεις στο σπίτι σου;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που γυρίζω ουσιαστικά στο σπίτι μου, στην οικογένεια μου τον Παναθηναϊκό με περιμένει πολλή δουλειά για να βοηθήσω την ομάδα στο στόχο που της έχει απομείνει στο πρωτάθλημα».

Η επιστροφή σου έρχεται σχετικά κοντά με το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, έχεις καλές αναμνήσεις από αυτό το παιχνίδι το περιμένεις;

«Αυτό είναι μόνο ένα παιχνίδι στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα σε όλα τα ματς της».

Ποιος ο λόγος που αποφάσισες να γυρίσεις στον Παναθηναϊκό;

«Ο Παναθηναϊκός είναι η οικογένεια μου, βρίσκονται στην ομάδα άνθρωποι που τους ξέρω και αυτό με έκανε να γυρίσω».

Στόχος σου είναι να παραμείνεις και μετά το καλοκαίρι;

«Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι το κομμάτι έως το τέλος της σεζόν και μετά βλέπουμε».

Πόσο διαφορετικός παίκτης είσαι τώρα που γύρισες από την Αγγλία;

«Στόχος μου είναι να δουλέψω σκληρά και το πόσο βελτιωμένος είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω εγώ».

Αμέσως μετά την άφιξη του στο "Ελ. Βενιζέλος" ο Χάρης Μαυρίας αποχώρησε μαζί με την μητέρα του με προορισμό τα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι προκειμένου να πέσουν οι υπογραφές στα σχετικά συμβόλαια ενώ φυσικά θα περάσει και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δεν αποκλείεται μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου να βρεθεί στο ξενοδοχείο της ομάδας στην Κηφισιά για να μιλήσει με τον Γιάννη Αναστασίου και τους συμπαίκτες του στο τριφύλλι ενώ το δεδομένο είναι πως την Κυριακή το μεσημέρι θα βρεθεί στην Λεωφόρο για το ματς με τον Πλατανιά και από Δευτέρα στο "Γ. Καλαφάτης" για προπονήσεις.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News