Ειδήσεις

Προσέφεραν γάλα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου

Μια σημαντική δωρεά από το Σύλλογο Εργαζομένων του ΑΗΣ Ελληνοπεραμάτων πραγματοποιήθηκε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαλεβιζίου. Τα μέλη του Συλλόγου συγκέντρωσαν μια μεγάλη ποσότητα γάλακτος, το οποίο και δώρισαν στη δομή που λειτουργεί από το 2011 στο Δήμο, με σκοπό να διανεμηθεί στις δεκάδες οικογένειες που υποστηρίζονται από το παντοπωλείο.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου τονίζοντας πως «η αλληλεγγύη εξακολουθεί να αναπτύσσεται στο Δήμο μας. Η κοινωνία μας συνεχίζει να έχει στο νου της και τον αδύναμο συμπολίτη, τον άνθρωπο που δοκιμάζεται και αδυνατεί να αντεπεξέλθει. Παραμένει ενωμένη και ο καθένας με τις μικρές του δυνάμεις συμμετέχει σε αυτές τις δράσεις και τις δομές, με όποιο τρόπο μπορεί.

Θα ήθελα δημόσια να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τα μέλη του Συλλόγου Εργαζομένων του ΑΗΣ Ελληνοπεραμάτων για την ευαισθησία τους και να επαναλάβω την ευχή, αλλά και ελπίδα, σύντομα όλες αυτές οι δομές να είναι αχρείαστες. Ταυτόχρονα, όμως, θα ήθελα να τονίσω για πολλοστή φορά το ότι ο Δήμος μας, με τη βοήθεια και την υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας, θα εξακολουθήσει να βρίσκεται δίπλα σε όποιον έχει ανάγκη. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τους δεκάδες εθελοντές που υποστηρίζουν τις δομές που έχουμε δημιουργήσει, το παντοπωλείο, τα ιατρεία, το φαρμακείο, το φροντιστήριο, τις ακαδημίες ποδοσφαίρου, το γραφείο συμβουλευτικής υποστήριξης υπερχρεωμένων νοικοκυριών και επιχειρήσεων, δομές που χωρίς τη βοήθειά τους δε θα μπορούσαν να λειτουργήσουν. Να πω τέλος κι ένα δημόσιο μπράβο στα στελέχη της κοινωνικής μας υπηρεσίας και στην αρμόδια αντιδήμαρχο Εύη Αποστολάκη που καθημερινά υπερβάλλουν εαυτούς, για να αντεπεξέλθουν στις εξαιρετικά δύσκολες απαιτήσεις».

Σχόλια