default-image

Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα για τον Δέλλα

Ποδόσφαιρο
Πρώτος στόχος το πρωτάθλημα για τον Δέλλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ευχαριστημένος από την απόδοση της ΑΕΚ στο νικηφόρο (2-0) παιχνίδι με την Κέρκυρα για το Κύπελλο ο Τραϊανός Δέλλας, που τόνισε ότι ο Νο1 στόχος της ομάδας του είναι το πρωτάθλημα.

Αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ σχολίασε: ''Πριν από τα ματς με Κέρκυρα είχα πει στους παίκτες μου ότι σε διπλά ματς θες για να περάσεις είτε μια μέτρια εμφάνιση και μία καλή, είτε δύο καλές. Αν πούμε ότι στο πρώτο κάναμε μια μέτρια εμφάνιση, σήμερα έπρεπε να είμαστε καλοί. Και το δείξαμε από το πρώτο λεπτό''.

Είπε ακόμα: ''Απέναντι σε μια ομάδα που θέλει να έχει την κατοχή και να παίζει από τα άκρα. Εμείς κρατήσαμε πολύ την μπάλα, ψάχναμε χώρους και είχαμε αυτοπεποίθηση και πρεσάραμε πολύ. Η πρόκριση και το σκορ ήρθε δίκαια απέναντι σε πολύ καλή ομάδα. Το ματς τελείωσε, σε 3 μέρες έχουμε ματς πρωταθλήματος. Και το πρωτάθλημα για εμάς είναι ο Νο1 στόχος. Στο Κύπελλο θέλουμε όσο πιο ψηλά να πάμε. Εμείς σε κάθε ματς θέλουμε το 100% και ότι παίρνουμε. Εδώ που φτάσαμε να δούμε την κλήρωση. Χαμηλά το κεφάλι όλοι και θα δούμε τι θα γίνει''.

Για τον τραυματισμό του Κολοβέτσιου ο Δέλλας είπε: ''Τραυματίστηκε είναι στην φάση της αποκατάστασης, γρήγορα θα είναι κοντά μας''.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News