default-image

Σαμαράς: "Δεν είχα πρόθεση να μην παραβρεθώ στον Αλ. Τσίπρα"

Ελλάδα
Σαμαράς: "Δεν είχα πρόθεση να μην παραβρεθώ στον Αλ. Τσίπρα"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Δεν είχα καμία πρόθεση να μην πάω στην τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Μέγαρο Μαξίμου», είπε ο Αντώνης Σαμαράς το απόγευμα της Πέμπτης, μιλώντας στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της Νέας Δημοκρατίας.

«Δεν είχα καμία εικόνα για το αν θα πήγαινε ο Τσίπρας στο γραφείο του. Αν το γνώριζα, θα ήμουν παρών γιατί τον είχα πάρει ήδη τηλέφωνο» ανέφερε ο κ. Σαμαράς.

«Δεν καλλιεργήσαμε φόβο. Επισημάναμε τους κινδύνους και είπαμε την αλήθεια», είπε στη συνέχεια, αναφερόμενος στην εκλογική στρατηγική της ΝΔ.

«Οι πρώτες ενδείξεις από τη νέα κυβέρνηση επιβεβαιώνουν τους κινδύνους που υπογραμμίσαμε», συνέχισε ο κ. Σαμαράς, κάνοντας αναφορά στις κρατικοποιήσεις, την ακύρωση συμφωνιών όπως αυτή με την Cosco, τη ΔΕΗ, τα περιφερειακά αεροδρόμια και τις προσλήψεις στο Δημόσιο.

Ο Αντώνης Σαμαράς συνέχισε λέγοντας ότι αν η ΝΔ είχε κερδίσει τις εκλογές, θα είχε προχωρήσει στον δρόμο της ανάπτυξης και θα είχε προχωρήσει ταχύτερα στη συμφωνία με τους δανειστές.

Ο πρόεδρος της ΝΔ, σύμφωνα με tanea.gr, υποσχέθηκε εποικοδομητική αντιπολίτευση με στόχο την προστασία της μεσαίας τάξης, της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην οικονομία.

Νικήτας Κακλαμάνης για αντιπρόεδρος της Βουλής

Παράλληλα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ότι η ΝΔ θα προτείνει τον Νικήτα Κακλαμάνη για αντιπρόεδρο της Βουλής.

Νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ ορίστηκε η Άννα-Μισέλ Αημακοπούλου, ενώ κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι θα είναι ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Γιάννης Βρούτσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News