default-image

Ενεργό το σύστημα ΟΠΕΚΕΠΕ για υποβολή δηλώσεων-διορθώσεων

Κρήτη
Ενεργό το σύστημα ΟΠΕΚΕΠΕ για υποβολή δηλώσεων-διορθώσεων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αγροτών Συνεταιρισμού Ιεράπετρας κ. Νίκος Δασκαλάκης καλεί εκείνους που για διάφορους λόγους δεν έκαναν δήλωση καλλιέργειας το 2014 και θέλουν να κάνουν τις όποιες διορθώσεις ή συμπληρώσεις στην αίτηση ενιαίας ενίσχυσης του περασμένου χρόνου, να σπεύσουν στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών της Ένωσης μέχρι την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου για να διευθετήσουν την υπόθεσή τους και για να μπορέσουν έτσι να εισπράξουν την επιδότησή τους.

Οι υπάλληλοι του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αγροτών θα συντάσσουν τις ξεχασμένες δηλώσεις καλλιέργειας 2014 που θα αφορούν σε καλλιέργειες που δεν είχαν δηλωθεί πέρυσι.

Επιπλέον θα κάνουν τις απαραίτητες διορθώσεις και τις συμπληρώσεις της αίτησης ενιαίας ενίσχυσης του 2014 για τους δικαιούχους ενιαίας ενίσχυσης (επιδότησης), των περιπτώσεων που είτε δεν έλαβαν καθόλου το ποσό της 2ης δόσης ή που το ποσό αυτό ήταν αδικαιολόγητα μειωμένο.

Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί αυστηρά μέχρι και Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου του 2015.

Δεν υπάρχει καμιά δυνατότητα παραπέρα παράτασης.

Στην Ένωση Ιεράπετρας ολοκληρώνεται σιγά-σιγά και η συμπλήρωση του μητρώου αγροτών και αγροτικών εκμεταλλεύσεων, διαδικασία που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της ενεργοποίησης των δικαιωμάτων επιδότησης 2015 που φέτος θα ανοίξει πολύ νωρίτερα από τις ημερομηνίες που μέχρι σήμερα γνώριζαν οι δικαιούχοι.

Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News