Ειδήσεις

Ακριβότερο κατά 40 λεπτά το εισιτήριο αν... το ξεχάσεις

Την απορία του για το λόγο που ενώ το εισιτήριο του αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου κοστίζει 1,10 αν αγοραστεί από το περίπτερο και 1,50 αν το προμηθευτεί ο επιβάτης μέσα στο λεωφορείο εξέφρασε αναγνώστης του neakriti.gr.

Για του λόγου το αληθές, μας απέστειλε μαζί με το σημείωμα που ακολουθεί και μια φωτογραφία με τα δύο εισιτήρια, το ένα αγορασμένο από περίπτερο και το άλλο μέσα από το λεωφορείο.

Το κείμενο με το οποίο εκφράζει τη διαμαρτυρία του ο αναγνώστης μας έχει ως εξής:

«Εργάζομαι στο κέντρο του Ηρακλείου και κατά κύριο λόγο χρησιμοποιώ το αστικό ΚΤΕΛ για τις μετακινήσεις μου. Μια από τις προηγούμενες ημέρες ενώ πίστευα πως έχω μαζί μου εισιτήρια τελικά δεν είχα και έτσι με άγχος απευθύνθηκα από τον οδηγό για να μου δώσει ένα για να μη χάσω το λεωφορείο.

Όμως, όπως με έκπληξη διαπίστωσα… το εισιτήριο ήταν κατά 40 λεπτά ακριβότερο. Σας το παραθέτω. Κανονικά το εισιτήριο που αγοράζω από τα κιόσκια του ΚΤΕΛ ή τα περίπτερα κοστίζει 1,10 ευρώ ενώ εκείνο που αγόρασα μέσα στο λεωφορείο το πλήρωσα 1,50. Σύμφωνα με τα όσα αναγράφει φαίνεται νόμιμο… αλλά τα 40 λεπτά παραπάνω για την εξυπηρέτηση τα βρίσκω υπερβολικά σε καιρούς οικονομικά δύσκολους, με δεδομένο πως κάποιοι δεν έχουν ούτε τα 1,10 για ένα εισιτήριο… Θα ήθελα μια απάντηση από το ΚΤΕΛ έτσι για την ιστορία...

Με εκτίμηση Κ.Κ.».

Σχόλια