Ειδήσεις

Μείον 4 βαθμούς ο ΟΦΗ - Δεν ορίστηκε το ΟΦΗ-Ατρόμητος

Άλλη μια μαχαιριά, ίσως και τη χαριστική, δέχτηκε ο ΟΦΗ. Η Σούπερ Λίγκα αποφάσισε την αφαίρεση τεσσάρων βαθμών για τις οφειλές σε Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ ενώ δεν όρισε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο! Σύμφωνα με ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας, σε περίπτωση που δεν εξοφληθούν τα ποσά, δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

«Ανακοινώνεται ότι, δυνάμει δηλώσεων των πρώην ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΟΦΗ Jorge Lopez και Jordi Lopez Pelpeto, που εστάλησαν στη Super League από τους ίδιους αλλά και μέσω της ΕΠΟ, προέκυψε ότι δεν κατεβλήθησαν σε αυτούς σημαντικά ποσά (παρελθούσες μηνιαίες δόσεις) ως αυτά ορίστηκαν με τις υπ' αριθμ. 66/2013 και 76/2013 αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ (Τ.Δ.Δ.). Με τις εν λόγω έγγραφες δηλώσεις τους οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν (όπως προβλέπεται στους οικείους κανονισμούς) την επιβολή των προβλεπόμενων στις εν λόγω αποφάσεις κυρώσεων εις βάρος της ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ως εκ τούτου, βάσει των οικείων κανονισμών και δεδομένου ότι δε μεσολάβησε εξόφληση των ως άνω εντός των νομίμων προθεσμιών, η Super League, σε συμμόρφωση με τις ως άνω αποφάσεις, ανακοινώνει την αφαίρεση δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 66/2013 του Τ.Δ.Δ. και άλλων δύο (2) βαθμών εκ της αποφάσεως 76/2013 του Τ.Δ.Δ., καθώς και τον μη ορισμό του αγώνα "Ατρόμητος Αθηνών-ΟΦΗ" που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 1/2/2015 και ώρα 17:15. Σε περίπτωση που δε λάβει χώρα εξόφληση των οικείων ποσών δε θα διεξαχθεί και κάθε άλλος επόμενος αγώνας της ΠΑΕ ΟΦΗ».

Σχόλια