Ειδήσεις

Διέρρηξε 13 οχήματα στην Ιεράπετρα μέσα σε μία εβδομάδα

Προκειμένου να μπορεί να ικανοποιεί τις ανάγκες του, όντας εξαρτημένος από το αλκοόλ, "έσπαγε" αυτοκίνητα με σκοπό να αρπάζει από το εσωτερικό τους χρήματα και διάφορα αντικείμενα αξίας. Ο λόγος για έναν 28χρονο υπήκοο Ρουμανίας ο οποίος τις τελευταίες μόνο μέρες είχε διαρρήξει 13 Ι.Χ. αυτοκίνητα στην Ιεράπετρα. Η δράση του έλαβε τέλος χθες Τετάρτη καθώς συνελήφθη…

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας τον εντόπισαν να κινείται ύποπτα ενώ είχαν ήδη στοιχεία από περιγραφές ορισμένων εκ των 13 θυμάτων, τα οχήματα των οποίων είχε παραβιάσει και είχε κλέψει σε διάφορα σημεία στην ανατολική και στη δυτική περίμετρο της πόλης.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψαν αρκετά στοιχεία με τα οποία σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 28χρονου αλλοδαπού υπηκόου Ρουμανίας, για την τέλεση 13 διαρρήξεων και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη προανάκριση του Τμήματος Ασφαλείας Ιεράπετρας, ο 28χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από τις 21 έως τις 27 Ιανουαρίου, είχε διαπράξει δεκατρείς διαρρήξεις οχημάτων στην Ιεράπετρα, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του και σε άλλες ομοειδείς πράξεις.

Ο 28χρονος με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λασιθίου.

Του Νίκου Πετάση

Σχόλια