Ειδήσεις

Τραγικός θάνατος 24χρονου οδηγού φορτηγού

Ένα τραγικό εργατικό δυστύχημα με θύμα έναν 24χρονο συμβασιούχο οδηγό συγκλονίζει την κοινωνία του Πλατανιά στα Χανιά.

Ο άτυχος νέος έκανε το τελευταίο του μεροκάματο, καθώς έχασε τη ζωή του όταν ανατράπηκε, κάτω από συνθήκες που εξετάζονται, το φορτηγό όχημα που οδηγούσε.

Ο 24χρονος, που είχε προσληφθεί στο Δήμο Πλατανιά με οκτάμηνη σύμβαση που έληγε σε 15 ημέρες, μετέφερε χαλίκι με φορτηγό για εργασίες αποκατάστασης ζημιών στο οδικό δίκτυο του Πάνω Πλατανιά.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, πιθανότητα λόγω υποχώρησης του οδοστρώματος, το βαρύ όχημα ανετράπη και ο οδηγός του τραυματίστηκε πολύ σοβαρά.

Άμεσα έσπευσε στο σημείο του δυστυχήματος ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, ωστόσο τα τραύματά του ήταν πολύ σοβαρά και άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη μεταφορά του, με τους γιατρούς του νοσοκομείου απλώς να διαπιστώνουν το θάνατό του.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα διερευνά η Τροχαία Χανίων.

Συλλυπητήριο ψήφισμα Δήμου Πλατανιά

Σε συλλυπητήριο ψήφισμά του, το οποίο εξέδωσε αμέσως μετά το τραγικό περιστατικό, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

«Σήμερα 29 Ιανουαρίου 2015, μετά το τραγικό  δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του εργαζομένου στο Δήμο Πλατανιά Γναφάκη Ιωσήφ του Νικολάου, το Δημοτικό Συμβούλιο συγκλήθηκε εκτάκτως και αφού εξέφρασε τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη του για την τραγική απώλεια ενός νέου ανθρώπου και τα ειλικρινή του συλληπτήρια στην οικογένειά του, αποφάσισε τα εξής:

1. Να ματαιωθεί η  προγραμματισμένη για σήμερα 29-01-2015 συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.  

2. Να παραμείνουν κλειστές οι υπηρεσίες του Δήμου Πλατανιά την ώρα της εξόδιου ακολουθίας.

3. Να τελεστεί η κηδεία με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά.

4. Να παραστεί ο δήμαρχος κ. Ιωάννης Μαλανδράκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανάσιος Χηνόπουλος και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία.

Το παρόν να δημοσιευτεί στον τοπικό Τύπο».

Συλλυπητήριο μήνυμα απέστειλαν επίσης ο πρόεδρος, Μανώλης Ντουντουλάκης, και οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης: «Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον άτυχο θάνατο του Γναφάκη Ιωσήφ του Νικολάου στους οικείους και συγγενείς του», αναφέρουν.

(φωτογραφία αρχείου)

Αντώνης Νομικός

Σχόλια