Ειδήσεις

Στάση αναμονής και επιφυλακτικότητα για την επόμενη ημέρα

Επιφυλακτικότητα και στάση αναμονής από τους πολίτες στις αλλαγές που φέρνει η κυβέρνηση σε όλους τους κρίσιμους τομείς: εργασία, υγεία, παιδεία.

Στάση αναμονής και από τον Λευτέρη Αυγενάκη. «Πρέπει να μετράμε τις δυνάμεις μας πριν από οτιδήποτε άλλο. Ο χρόνος που έχουμε μπροστά μας έναντι των υποχρεώσεων μας πιέζει. Να σεβαστούμε την ευρωπαϊκή οικογένεια στην οποία είμαστε μέλη. Ό,τι καλό θα με βρει να το στηρίζω», το πρώτο σχόλιο του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη στο Ράδιο 9,84 και με την επισήμανση πως πρέπει να περιμένουμε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Τις στρεβλώσεις στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και κατ' επέκταση εντός των νοσοκομείων με την επαναφορά του δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της και την ενίσχυση του προσωπικού προσδοκά από την κυβέρνηση και το επιτελείο του αρμόδιου υπουργείου ο σύμβουλος της ΠΟΕΔΗΝ Κυριάκος Θεοδοσάκης, μιλώντας στο Ράδιο 9,84.

«Χαιρετίζουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης αλλά τους υπενθυμίζουμε πως για το νέο σχολείο πρέπει να υπάρξει διάλογος με τους εκπαιδευτικούς», είπε στο Ράδιο 9,84 ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Λάζαρος Μάρκου.

«Περιμένουμε να πράξουν το αυτονόητο προκειμένου να ανακουφιστεί ο κόσμος. Διευκρινίζουμε ωστόσο πως δεν τους δίνουμε λευκή επιταγή. Θα βρισκόμαστε πάντα απέναντί τους», ήταν η θέση του γενικού γραμματέας του ΕΚΗ Στέλιου Βοργιά στο Ράδιο 9,84.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επενδύσει στην πάταξη του λαθρεμπορίου. Τα συστήματα εισροών-εκροών επιμένουμε πως πρέπει να τοποθετηθούν σε όλη την αλυσίδα εμπορίας των πετρελαιοειδών», εκτίμησε ο αντιπρόεδρος της ΠΟΠΕΚ Βαγγέλης Κώτσος.

Σχόλια