default-image

Μπροστά σε νέα αφαίρεση βαθμών ο ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Μπροστά σε νέα αφαίρεση βαθμών ο ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον ΟΦΗ τα προβλήματα δεν έχουν τελειωμό… Συγκεκριμένα, οι Ζόρντι και Χόρχε Λόπεθ κατέθεσαν-σύμφωνα με πληροφορίες- αίτημα στη Σούπερ Λίγκα και ζητούν να ενεργοποιηθεί η ποινή αφαίρεσης βαθμών από τους Κρητικούς και παράλληλα να μην οριστεί το κυριακάτικο ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Οι Ισπανοί πρώην παίκτες του ηρακλειώτικου συλλόγου διεκδικούν περίπου 50.000 ευρώ έκαστος και από την πλευρά των «ασπρόμαυρων» γίνονται προσπάθειες, προκειμένου ν' αποσύρουν το αίτημά τους. ο Βασίλης Κουτσιανικούλης βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι εκτός ομάδας, αφού αποφάσισε να συνεχίσει το θέμα της προσφυγής του, η οποία εκδικάζεται αύριο για να μείνει ελεύθερος. Ο Λαρισαίος μεσοεπιθετικός δεν είδε προφανώς θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και αναμένεται ν' αποχωρήσει.

Προσφυγή, βέβαια, κατέθεσε και ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, κάτι που σημαίνει πως ακόμη ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για το συγκρότημα του Νίκου Αναστόπουλου είναι έτοιμος να… κουνήσει μαντήλι. Αρνητική τροπή, βέβαια, πήρε και η υπόθεση του Πέσιτς, αφού ο Σέρβος επιθετικός διεκδικεί όλα τα χρήματα που του οφείλονται και κάθε άλλο παρά διαλλακτικός παρουσιάζεται.

Ο ΟΦΗ, τώρα, παρά λίγο ν' απειληθεί και από τον Κουρδάκη, ο οποίος, λόγω των οφειλών, είχε ζητήσει να μην οριστεί η συνάντηση με τον Ατρόμητο, αλλά βρέθηκε σημείο επαφής και ο νεαρός αμυντικός έκανε… πίσω.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News