Ειδήσεις

Επισκέψεις Γιάννη Μιχελογιαννάκη

Ο βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννης Μιχελογιαννάκης, σήμερα, από τις 7 το πρωί ήρθε ενδεικτικά, σε επαφή με άστεγους του Ηρακλείου, επισκέφτηκε σπίτια με κομμένο ρεύμα και νερό, άτομα που μέχρι τώρα λύνουν το σιτιστικό τους πρόβλημα μέσω των ενοριών και προέτρεψε τους πολίτες ότι για να έρθει η ελπίδα, πρέπει να συστρατευτούν στον αγώνα της ανατροπής.

Ειδικότερα, ο κ. Μιχελογιαννάκης επισκέφτηκε άστεγους του Ηρακλείου, όπου και τους ανέλυσε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις 30.000 θέσεις στέγασης που θα προσφέρει σε αστέγους.

Στη συνέχεια πραγματοποίησε σπίσκεψη σε σπίτια με κομμένο ρεύμα και νερό, λόγω αδυναμίας εξόφλησης οφειλής και τους ανέλυσε τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σημασία των δημόσιων αγαθών και το σχέδιο δωρεάν ρεύματος στα θύματα της ανθρωπιστικής κρίσης.

Ακολούθησε συνάντηση με μικροομολογιούχους, όπου τους ενημέρωσε για την άμεση νομοθετική ρύθμιση που θα φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και με άτομα που μέχρι τώρα λύνουν το σιτιστικό τους πρόβλημα μέσω των ενοριών, που τους ανέλυσε το πρόγραμμα σχετικά με τα κουπόνια διατροφής.

Ο κ. Μιχελογιαννάκης επισκέφτηκε επίσης στάσεις λεωφορείων και μίλησε με τους πολίτες που περίμεναν σχετικά με το θέμα της κάρτα μετακίνησης.

Οι συζητήσεις με τον βουλευτή ήταν απόλυτα χρήσιμες και για τις δύο πλευρές. Ο βουλευτής Ηρακλείου προέτρεψε τους πολίτες ότι για να έρθει η ελπίδα, πρέπει να συστρατευτούν στον αγώνα της ανατροπής.

Σχόλια