default-image

Επική πρόκριση του ΑΟΧ στους «8» του Κυπέλλου

Ποδόσφαιρο
Επική πρόκριση του ΑΟΧ στους «8» του Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μία από τις πιο λαμπρές σελίδες στην ιστορία του έγραψε σήμερα ο ΑΟ Χανιά, ο οποίος νίκησε 3-5 στα πέναλτι τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και προκρίθηκε στους ''8'' του κυπέλλου. Μάλιστα έγινε η τρίτη ομάδα της Football League που περνά στα προημιτελικά του θεσμού.

Οι Χανιώτες βρέθηκαν πίσω στο σκορ και με το εις βάρος του 1-2 του πρώτου  γύρου έμοιαζε ουτοπική η πρόκριση στους «8». Τα Γιάννενα, όμως έμειναν με 10 παίκτες μετά την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κρητικού στο 43' και από εκεί και μετά όλα ανατράπηκαν. Ο ΑΟΧ ισοφάρισε αρχικά με τον Κρητικό και πήρε και ισοφάρισε το 1-2 του πρώτου αγώνα με τον Γκότοβο στο 85' με αποτέλεσμα το ματς να οδηγηθεί στην παράταση.

Στην παράταση, ο ΠΑΣ είχε δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι. Εκεί η κρητική ομάδα είχε 100% ευστοχία και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γ. Πετράκης): Σωτηρίου, Ντάσιος, Σκόνδρας, Μιχαήλ, Ναδάλες, Αυγενικού (60' Τζημόπουλος), Χαρίσης, Ηλιάδης (79' Μανιάς), Γιάκος (100' Ίλιτς), Σαπαλίδης, Κρητικός

ΧΑΝΙΑ (Σ. Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Οικονομόπουλος, Εσσόνο, Γκότοβος, Κοντέων, Γκούμας (46' Κρητικός), Ενγκουέμ, Καραγιάννης (104' Γανωτής), Αλέκου (46' Μαρτσάκης), Γκονζάλες, Πάγκαλος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News