default-image

Στους "8" ο Πανιώνιος

Ποδόσφαιρο
Στους "8" ο Πανιώνιος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα προημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκεται ο Πανιώνιος, ο οποίος πήγε στην Ημαθία και έκανε το καθήκον του. Οι Νεοσμυρνιώτες μετά τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι, πήραν το 1-1 στην έδρα της Βέροιας την Τετάρτη (28/1) και παράλληλα το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στο 80' το γκολ ήρθε για τους Νεοσμυρνιώτες. Ο Μπουμάλ έβγαλε παράλληλη μπαλιά από δεξιά και ο Μασούρας τελείωσε υποδειγματικά τη φάση με κοντινό πλασέ για να κάνει το 0-1.

Πέντε λεπτά μετά έγινε το 1-1. Σε μία φάση διαρκείας η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν απομάκρυνε και ο Καλτσάς από κοντά σκόραρε και έδωσε νέες ελπίδες στην ομάδα του. Εκείνη προσπάθησε ως το σφύριγμα της λήξης να βρει το γκολ που θα πήγαινε το ματς στην παράταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΒΕΡΟΙΑ (Χοσέ Γκρανέρο): Τζινάρ, Μαλόν, Βέρτζος, Όστοϊτς, Αμαραντίδης, Μαπλάφας, Βεργώνης (57' Βάσκεθ), Γεωργιάδης (70' Παυλίδης), Εσπάρθα (57' Καλτσάς), Ντουμίτρου, Κάμπορα

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Πάνος, Χατζηισαΐας, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γκέζος, Σιώπης, Καθάριος (68' Μπουμάλ), Μπούζας (88' Γκίνη), Φούντας (68' Κολοβός), Μασούρας

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News