Ειδήσεις

Το ευχαριστώ του Μ. Καρχιμάκη

Με γραπτή δήλωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Β' Αθήνας με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ευχαριστεί από καρδιάς όλους εκείνους που τον τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, «όλους και έναν-έναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και σε μένα προσωπικά», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.  

«Αγαπητοί φίλες και φίλοι, μέσα σε πολύ μικρό διάστημα - μόλις είκοσι ημερών - δώσαμε μαζί μια δύσκολη, δυνατή και πάνω από όλα έντιμη μάχη. Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας και έναν-έναν ξεχωριστά για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή σας στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών και σε μένα προσωπικά.

Η επιβράβευση από μέρους σας, με 8.000 ψήφους κατατάσσοντας με στη δεύτερη θέση του ψηφοδελτίου, του καθαρού πολιτικού λόγου, της σταθερότητας των απόψεων και της έντιμης πολιτικής μου πορείας και διαδρομής, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω.

Σε καμία περίπτωση ο αγώνας δε σταματά εδώ. Συνεχίζουμε. Προχωρούμε δυναμικά με πίστη στις κοινές μας αρχές και αξίες. Για μια Ελλάδα Αξιών, Δικαιοσύνης και Δημιουργίας».

Σχόλια