default-image

Ανακοίνωσε Δερμιτζάκη η Λαμία

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε Δερμιτζάκη η Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι ο νέος τεχνικός της Λαμίας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα την Τετάρτη (28/1).

Ο Καβαλιώτης τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και έδωσαν τα χέρια, προκειμένου να επιστρέψει η Λαμία σε τροχιά επιτυχιών. Η ανακοίνωση της συμφωνίας έγινε κατά τη συνέντευξη Τύπου του προέδρου των «κυανόλευκων», όπου τονίστηκε πως επιλέχθηκε ο Δερμιτζάκης ως ο κατάλληλος για την επίτευξη των στόχων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ανακοινώθηκε σήμερα Τετάρτη (28/1/2015) το πρωί από τον Πρόεδρο Πανουργιά Παπαϊωάννου στη Συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε, ο νέος προπονητής του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι αυτός που αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας και θα την οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης γεννήθηκε στις 29 Ιουνίου 1969 στην  Καβάλα. Ο νέος τεχνικός του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΣ ανήκει στη σύγχρονη  γενιά των προπονητών, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει επιτυχώς τη σχολή προπονητών της ελληνικής ποδοσφαιρικής  Ομοσπονδίας, κάτι που το επιβάλει η UEFA και είναι κάτοχος του ανώτατου πτυχίου UEFA Pro.

Το 2001-2002 αναλαμβάνει ως προπονητής τον Εργοτέλη ενώ για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι προπονητής του Ατσαλένιου. Ακολουθεί ο Διαγόρας τη διετία 2007-2009 και ο Πανθρακικός το 2010. Την ίδια χρονιά αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Την χρονιά 2011 είναι προπονητής του Αστέρα Τρίπολης ενώ το 2012-2013 επιστρέφει στον Πανθρακικό. Τα επόμενα δύο χρόνια γίνεται «κάτοικος» Κρήτης και συγκεκριμένα για τον Ο.Φ.Η. το 2013 και τον Εργοτέλη το 2014.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News