default-image

Λαμπάδιασε BMW πρώην αγροτοσυνδικαλιστή

Κρήτη
Λαμπάδιασε BMW πρώην αγροτοσυνδικαλιστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε μετά τις 4 τα ξημερώματα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο μάρκας BMW το οποίο είχε παρκάρει γνωστός πρώην αγροτοσυνδικαλιστής έξω από την αυλή του σπιτιού του.

Ο ίδιος είχε επιστρέψει στο σπίτι του γύρω στα μεσάνυκτα, χωρίς να έχει αντιληφθεί κάποιο τεχνικό πρόβλημα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε, έπεσε για ύπνο, ενώ ο καιρός ήταν άσχημος με έντονη βροχόπτωση και καταιγίδες κατά διαστήματα.

Ανάμεσα στις αστραπές και στις βροντές που άκουγε στον ύπνο του κάποια στιγμή ξύπνησε από τα γαυγίσματα του σκύλου του και άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του για να δει τι συμβαίνει. Εκείνη τη στιγμή άκουσε έναν κρότο και είδε το παρμπρίζ της  BMW να σπάζει, ενώ στο εσωτερικό του αυτοκινήτου του υπήρχε φωτιά και καπνός.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έσπευσε με δύο οχήματα και τέσσερις άντρες πρόλαβε και έσβησε τη φωτιά για να μην καταστραφεί το αυτοκίνητο ολοσχερώς. Ενεργείται προανάκριση  από το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ. για να διευκρινιστεί η αιτία της πυρκαγιάς, και για να αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Ο ίδιος ο πρώην αγροτοσυνδικαλιστής θεωρεί πιο πιθανό το ενδεχόμενο η φωτιά να έχει προκληθεί από βραχυκύκλωμα η από κεραυνό που έπεσε μέσα στην καταιγίδα.

Νίκος Πετάσης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News