Ειδήσεις

Φ. Παρασύρης: "Σας ευχαριστώ έναν-έναν χωριστά…"

«Την προεκλογική περίοδο μοιραστήκαμε μαζί τις αγωνίες μας για το μέλλον αυτού του τόπου. Τις αγωνίες μας για το μέλλον των παιδιών μας», αναφέρει ο Φραγκίσκος Παρασύρης, υποψήφιος βουλευτής Ηρακλείου με το ΚΙΔΗΣΟ σε ευχαριστήριο μήνυμά του. «Το βάρος της ευθύνης της αποδοχής των χιλιάδων Ηρακλειωτών είναι πολύ μεγάλο. Αυτή η αποδοχή των συμπολιτών μου, μου δίνει δύναμη. Σας ευχαριστώ όλους έναν-έναν ξεχωριστά», τονίζει ο κ. Παρασύρης.

Ολόκληρο το μήνυμά του κ. Παρασύρη:

«Φίλες και φίλοι, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας ευχαριστήσω έναν-έναν ξεχωριστά για την τιμή που μου κάνατε να με αναδείξετε πρώτο σε σταυρούς υποψήφιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών σε όλη την Ελλάδα.

Το βάρος της ευθύνης της αποδοχής των χιλιάδων Ηρακλειωτών είναι πολύ μεγάλο. Αυτή η αποδοχή των συμπολιτών μου, που βασίστηκε στην ειλικρίνεια και στην αγάπη μας για την Κρήτη και το νομό Ηρακλείου, μου δίνει δύναμη. Την προεκλογική περίοδο μοιραστήκαμε μαζί τις αγωνίες μας για το μέλλον αυτού του τόπου. Τις αγωνίες μας για το μέλλον των παιδιών μας.

Σας ευχαριστώ για την υποδοχή σας όπου κι αν συναντηθήκαμε. Σας ευχαριστώ για τα αυθόρμητα συναισθήματα σας και τη φιλόξενη διάθεση σας όπου κι αν βρέθηκα στο νομό Ηρακλείου. Σας ευχαριστώ για τα μαθήματα ζωής...

Στις εκλογές οι Έλληνες μίλησαν. Φώναξαν στους πολιτικούς δυνατά ότι οφείλουν να κοιτάξουν το αύριο αυτού του τόπου της κρίσης, της ανεργίας και της οικονομικής αβεβαιότητας με προτάσεις, σχέδιο και με θαρραλέες κινήσεις συνεννόησης.

Το παλιό πεθαίνει και το νέο έρχεται. Ελπίζω με περισσότερο πάθος και ανιδιοτέλεια. Στο δρόμο αυτό θα συνεχίσουμε.   

Και πάλι σας ευχαριστώ, Φραγκίσκος Παρασύρης».

Σχόλια