default-image

Σε απολογία ΟΦΗ και Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Σε απολογία ΟΦΗ και Παναθηναϊκός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύο ΠΑΕ κλήθηκαν σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League με αφορμή όσα διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της 20ης αγωνιστικής.

Συγκεκριμένα ενώπιον της Επιτροπής θα πρέπει να παρουσιαστούν την Πέμπτη (29/1) οι ΠΑΕ ΟΦΗ και Παναθηναϊκός. H κρητική ΠΑΕ εξαιτίας της συμπεριφοράς των φιλάθλων στο ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ οι «πράσινοι» για τη μη τήρηση όσων συμφωνήθηκαν στα μέτρα ασφαλείας στο παιχνίδι με την Καλλονή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 29-01-2015 και ώρα 13:00 τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 20ή Αγωνιστική. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Β) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: διότι: «Κατά τη διάρκεια της πρωινής συνάντησης συμφωνήθηκε η παρουσία 25-30 security στην κερκίδα πίσω από τον πάγκο του 4ου διαιτητή και έως τη φυσούνα, χωρίς αυτό να τηρηθεί. Δεν τηρήθηκε επίσης και η άδεια σειρά καθισμάτων πίσω από τον πάγκο του 4ου διαιτητή και μέχρι τη φυσούνα, έμπροσθεν ώστε να τοποθετηθούν οι ανωτέρω security. Αντί αυτών, από την έναρξη του αγώνα και μέχρι την είσοδο των διαιτητών στα αποδυτήρια, μετά τη λήξη του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης κάθονταν στην πρώτη σειρά καθισμάτων και σχεδόν καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κολλούσαν στα κάγκελα προκειμένου να βρίσουν τον διαιτητή, τον παρατηρητή, την SUPERLEAGUE και τον υπεύθυνο ασφαλείας αυτής. Λόγω της μη τήρησης των συμφωνηθέντων, ο παρατηρητής του αγώνα αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τον αγώνα δίπλα από τη φυσούνα προκειμένου να έχει καλύτερη εικόνα για την ασφάλεια της διεξαγωγής του αγώνα. Καθ όλη τη διάρκεια του αγώνα φίλαθλοι της εγκαλουμένης, οι οποίοι βρίσκονταν πίσω από τον παρατηρητή του αγώνα, τον έβρισαν, τον απείλησαν, του έριξαν νερά στην πλάτη και στα πόδια και τον έφτυσαν περίπου δέκα (10) φορές» καθώς επίσης για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ ΑΕΛ Καλλονής.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News