default-image

Πρόκριση χωρίς άγχος για ΟΦΗ, 1-0 τον Πανθρακικό

Ποδόσφαιρο
Πρόκριση χωρίς άγχος για ΟΦΗ, 1-0 τον Πανθρακικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοβαρός και άνετος μετά το 0-4 της Κομοτηνής, ο ΟΦΗ σφράγισε σήμερα την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας με 1-0 του Πανθρακικού στο "Γεντί Κουλέ".

Ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το παιχνίδι, με το γρήγορο γκολ του Λαμπρόπουλου στο 12' με εξαιρετικό σουτ, να δίνει αέρα νικητή και στη ρεβάνς και έτσι η πρόκριση ήρθε χωρίς άγχος. Νωρίτερα ο ίδιος είχε και δοκάρι.

Οι Κρητικοί με περιορισμένες επιλογές και πάλι ήταν ανώτεροι από τους ακρίτες, που, πάντως, αγωνίστηκαν με τις «ρεζέρβες», καθώς δεν είχαν ιδιαίτερες ελπίδες για είσοδο στους «8».

Μάλιστα, ο ΟΦΗ είχε αρκετές ευκαιρίες με Κουτσιανικούλη, Ροβίθη, Τζορτζ για να σημειώσει και δεύτερο γκολ, απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Πανθρακικός, που μετά τη βαριά ήττα στην έδρα του, δεν μπορούσε να διεκδικήσει και πολλά πράγματα...

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Λόρια, Μπολάκης, Μονιάκης (62' Μανιδάκης), Φαζός, Δαμιανάκης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (75' Τζορτζ), Μερεμπασβίλι (36' λ.τ Κουτσιανικούλης), Μαραθιανός, Ροβίθης.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μάνουελ Ρόκα): Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου (69' Μελίσσης), Μάρτινς, Μπαλντά, Ηλιάδης, Ζδράβος, Φραγκούλης, Γκουτσίδης, Ψάλτης, Μουζαζβίλι, Χασομέρης (69' Μεχία).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News