default-image

Η Aegean ξεκινά την απευθείας σύνδεση Λάρνακας-Τελ Αβίβ

Ελλάδα
Η Aegean ξεκινά την απευθείας σύνδεση Λάρνακας-Τελ Αβίβ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

H Aegean, αξιοποιώντας την απελευθέρωση των traffic rights προς το Ισραήλ και σε συνέχεια της δέσμευσής της για στρατηγική ανάπτυξη από την Κύπρο, εγκαινιάζει την απευθείας σύνδεση της Λάρνακας με το Τελ Αβίβ.

Συγκεκριμένα, η Aegean από τις 3 Φεβρουαρίου θα συνδέει τη Λάρνακα με το Τελ Αβίβ με 3 πτήσεις την εβδομάδα μέχρι το τέλος του χειμερινού προγράμματος. Σημειώνεται ότι, με την έναρξη του θερινού προγράμματος, οι πτήσεις από Λάρνακα προς Τελ Αβίβ θα είναι καθημερινές, 7 πτήσεις την εβδομάδα, προσθέτοντας σημαντική χωρητικότητα και επιλογές. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με έναν από τους νεότερους στόλους στην Ευρώπη, που αποτελείται πλέον από 56 αεροσκάφη, μετά την πρόσφατη επένδυση σε επιπλέον καινούργια Airbus A320ceos.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας (30/3/2015), που παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που δόθηκε στη Λευκωσία στις 13 Ιανουαρίου 2015, από τη βάση της Λάρνακας θα επιχειρούν πλέον 4 αεροσκάφη Airbus A320, ενώ ο αριθμός των προορισμών που θα συνδέονται απευθείας με την Κύπρο θα φτάσει τους 14. Η συνολική ετήσια χωρητικότητα θα ξεπεράσει τις 1,5 εκατομμύριο θέσεις για άμεσες συνδέσεις με την Ελλάδα, αλλά και 7 επιπλέον χώρες.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News