Ειδήσεις

Ο Μιχ. Κριτσωτάκης για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ

«Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει τώρα να αποδειχτεί ότι είναι νίκη του ελληνικού λαού», αναφέρει μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο βουλευτής Ηρακλείου Μιχάλης Κριτσωτάκης, που ευχαριστεί παράλληλα τους πολίτες του Ηρακλείου που στήριξαν το κόμμα του και τον ίδιο προσωπικά προκειμένου να κερδηθεί ένας δύσκολος αγώνας, όπως λέει.

«Η μεγάλη ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ», τονίζει αναλυτικά στη δήλωσή του, «πρέπει να αποδειχτεί τώρα ότι είναι νίκη του ελληνικού λαού και της κοινωνίας. Ότι φέρνει ελπιδοφόρο μήνυμα για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και ισχυρή εντολή για να σταματήσουν οι καταστροφικές πολιτικές της λιτότητας.

Ευχαριστούμε το 47,85% του νομού Ηρακλείου και έναν-έναν προσωπικά τους 84.767 πολίτες που μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους δίνοντάς μας την ευθύνη να κερδίσουμε ένα δύσκολο αγώνα. Στηριζόμαστε όμως σε όλο τον ηρακλειώτικο λαό και ιδιαίτερα στον κόσμο της εργασίας για να το πετύχουμε.

Θέλω να ευχαριστήσω τους 25.218 πολίτες που με τίμησαν ξανά με την ψήφο τους. Νιώθω το βάρος της ευθύνης. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να ανταποκριθώ και θεωρώ όπως πάντα ότι παραμένω διαρκώς κρινόμενος.

Θα είμαστε όπως πάντα μέσα στους αγώνες για μια καλύτερη ζωή και από την κυβερνητική πλευρά αλλά παράλληλα και από την πλευρά των κινημάτων, μαζί με τους πολίτες, για να ξαναδώσουμε αξιοπρέπεια και ελπίδα στον τόπο μας».

Σχόλια