default-image

Μπαράζ διεθνών επαφών με το... καλημέρα

Ελλάδα
Μπαράζ διεθνών επαφών με το... καλημέρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπαράζ διεθνών επαφών με το... καλημέρα για τον Τσίπρα.. Εντός της εβδομάδας αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τον επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ, ο οποίος θα έρθει στην Ελλάδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την Πέμπτη με τον Πρόεδρο του ευρωκοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς στις 15:00 το μεσημέρι. Ο Γερμανός σοσιαλιστής θα έρθει στην Ελλάδα, μετά τις δηλώσεις του για «ιστορική νίκη» του ΣΥΡΙΖΑ, διαβεβαιώνοντας ότι «θα συμβάλλει τα μέγιστα για να βρεθεί αμοιβαία λύση»

Πρόσκληση στον Αλέξη Τσίπρα στη Γαλλία πριν την επόμενη Σύνοδο Κορυφής απηύθυνε και ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ σε επικοινωνία που είχε με τον επικεφαλής του νέου κυβερνητικού σχήματος για να του δώσει  συγχαρητήρια. 

Πρόσκληση μέσω του  προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter απέστειλε στον νέο πρωθυπουργό, ο τούρκος ομόλογός του, ο οποίος πως έγραψε «τον περιμένω σύντομα στην Τουρκία».

Ο τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, συνεχάρη τηλεφωνικά τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ευχήθηκε καλή τύχη στους Έλληνες για τη νέα εποχή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News