Ειδήσεις

Αναβλήθηκε η δίκη για το μακελειό στο Ροτάσι

Αναβλήθηκε η δίκη της υπόθεσης για το μακελειό στο Ροτάσι, που επρόκειτο να εκδικαστεί σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου.

Στο εδώλιο σήμερα θα κάθονταν τα ενήλικα μέλη των οικογενειών που πρωταγωνίστησαν στην υπόθεση της συμπλοκής των δύο οικογενειών στο Ροτάσι που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 17χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν και πάλι στο Ηράκλειο ο βασικός κατηγορούμενος, που ήταν 17 χρόνων όταν έγινε η συμπλοκή, κρίθηκε ένοχος σε δεύτερο βαθμό για το θάνατο του συνομήλικου και συγχωριανού του στη διάρκεια συμπλοκής.

Κατηγορούμενοι, σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, για την αιματηρή συμπλοκή, είναι από την οικογένεια του 17χρονου δράστη ο 45χρονος πατέρας του με την κατηγορία της συμπλοκής, ο 22χρονος αδερφός του με αυτή της συμπλοκής, για επικίνδυνες σωματικές βλάβες από κοινού, καθώς και ο 23χρονος γαμπρός του που διώκεται για συμπλοκή.

Από την οικογένεια του θύματος στο εδώλιο θα καθίσει όταν εκδικαστεί η υπόθεση ο 40χρονος θείος του, που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Σχόλια