default-image

1ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Παραμυθιού από το "Βιβλιοσκόπιο"

Κρήτη
1ος Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Παραμυθιού από το "Βιβλιοσκόπιο"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μια φορά κι έναν καιρό, το "Βιβλιοσκόπιο", ένα μικρό κατάστημα βιβλίων και παιχνιδιών στην όμορφη πόλη του Ρεθύμνου, αποφάσισε να διοργανώσει έναν διαγωνισμό παραμυθιού για ανθρώπους με φαντασία & αγάπη για το παιδικό βιβλίο»: Με τα παραπάνω λόγια, το γνωστό βιβλιοπωλείο του Ρεθύμνου προκηρύσσει τον 1ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό Παραμυθιού  που διοργανώνει από την 1η Φεβρουαρίου έως την 1η Απριλίου.

Μάλιστα, θα υπάρξουν και σημαντικά βραβεία στους νικητές και συγκεκριμένα:

* Πρώτο Βραβείο: 300€ μετρητά.

* Δεύτερο Βραβείο: Δωροεπιταγή 200€ για αγορές βιβλίων ή παιχνιδιών από το "Βιβλιοσκόπιο".

* Τρίτο Βραβείο: Δωροεπιταγή 100€ για αγορές βιβλίων ή παιχνιδιών από το "Βιβλιοσκόπιο".

* Επιπλέον, τα τρία καλύτερα παραμύθια θα εκδοθούν σε ένα βιβλίο από το "Βιβλιοσκόπιο".

Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, ο κάθε διαγωνιζόμενος (από 16 ετών και πάνω) μπορεί να συμμετέχει με ένα παραμύθι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα. Η έκταση του παραμυθιού θα πρέπει να είναι από 600 έως 800 λέξεις, ενώ το παραμύθι θα πρέπει να εντάσσεται σε μία (ή παραπάνω) από τις παρακάτω θεματικές ενότητες:

- Αδελφικές σχέσεις

- Αποδοχή της διαφορετικότητας

- Φιλία-αλληλεγγύη

- Συναισθήματα (π.χ. φόβος, θυμός, θλίψη, χαρά, κ.λπ.)

Όπως επίσης επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, τόπος κατοικίας του διαγωνιζόμενου θα πρέπει να είναι η Κρήτη, ενώ η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι δωρεάν.

Τέλος σημειώνεται ότι οι όροι διεξαγωγής του διαγωνισμού αναγράφονται στην ιστοσελίδα του βιβλιοπωλείου www.biblioscopio.gr, ενώ για περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 28310-30301 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News