default-image

Δαγκωτό "ΚΡΗΤΗ TV", neakriti.gr, "Νέα Κρήτη", 9,84

Δαγκωτό "ΚΡΗΤΗ TV", neakriti.gr, "Νέα Κρήτη", 9,84

Τη δική του... αυτοδυναμία στο χώρο της ενημέρωσης της κρητικής κοινής γνώμης πέτυχε για μία ακόμη εκλογική αναμέτρηση στην ιστορία του ο Όμιλος της "ΚΡΗΤΗ TV", της εφημερίδας "Νέας Κρήτης", του neakriti.gr και του Ράδιο 98,4. Από νωρίς το απόγευμα όλοι οι εργαζόμενοι, οι δημοσιογράφοι και οι τεχνικοί έδιναν τη δική τους μάχη κάνοντας και πάλι τη διαφορά στο χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Τα ηλεκτρονικά Μέσα - τηλεόραση και ραδιόφωνο - και η ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο ενημέρωναν τους τηλεθεατές, τους ακροατές και τους αναγνώστες τους, μέσα από μια μαραθώνια ενημερωτική προσπάθεια που χαρακτηρίστηκε, για άλλη μια φορά, από την πρωτιά και την εγκυρότητα στη μετάδοση των αποτελεσμάτων, με τις πολιτικές συζητήσεις και τις πολιτικές αναλύσεις να κρατούν μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου.

Αλλά και η "Νέα Κρήτη" μέχρι τα ξημερώματα έδινε τη δική της μάχη "επί του πιεστηρίου"!

Ούτε στιγμή χαλάρωσης, ούτε λεπτό χαμένο, από το μεγάλο αγώνα όλου του έμψυχου δυναμικού του Ομίλου. Από το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι το κάθε γραφείο, από τα γραφεία μέχρι τα στούντιο και από τα στούντιο μέχρι το τυπογραφείο. Άπαντες επί ποδός στην υπηρεσία της έγκυρης και ουσιαστικής ενημέρωσης του κόσμου που τόσα χρόνια "ψηφίζει" σταθερά και αμείωτα για την ενημέρωσή του "ΚΡΗΤΗ ΤV", "Ν.Κ." - με την ιστοσελίδα - και Ράδιο 98,4. Συνεχώς στελέχη και υποψήφιοι των κομμάτων εναλλάσσονταν στα πάνελ του σταθμού, ενώ και στο στούντιο του ραδιοφώνου οι συζητήσεις για την ανάλυση των αποτελεσμάτων είχαν πάρει φωτιά, με την ταυτόχρονη μετάδοσή τους από τους δημοσιογράφους του σταθμού.

Παντού επικρατούσε αναβρασμός, με όλο τον κόσμο κυριολεκτικά σε θέση μάχης. Μια μάχη για την ενημέρωση του κόσμου που πάλι επέλεξε τα δικά μας Μέσα για την ενημέρωσή του, με την τηλεθέαση και την ακροαματικότητα να έχουν χτυπήσει "κόκκινο", σύμφωνα με την εικόνα που αποκομίσαμε.

Μάλιστα, πριν τις 10 το βράδυ, η Κατερίνα Σαλαπάτα και η Νικολέτα Σφακιανάκη με τον Γιώργο Σαχίνη και τον Μάνο Δασκαλάκη μετέδωσαν και τα πρώτα αποτελέσματα για τον αριθμό των σταυρών που είχαν ανακοινωθεί ως εκείνη την ώρα για τα κόμματα σε επίπεδο νομού Ηρακλείου.

Η ιστοσελίδα neakriti. gr μετέδιδε πρώτη σε επίπεδο Ελλάδας τα αποτελέσματα των εκλογών, ενώ εντυπωσιακός ήταν και ο εκλογικός χάρτης που φτιάχτηκε από τους ανθρώπους του Ομίλου, για τη σωστή απεικόνιση των αποτελεσμάτων και της πορείας των κομμάτων σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Στο στούντιο του Ράδιο 9,84...

Οι ζωντανές μεταδώσεις από τα ηλεκτρονικά μέσα του Ομίλου και το neakriti. gr, κράτησαν μέχρι και τα ξημερώματα, όταν πια το αποτέλεσμα είχε ξεκαθαρίσει και είχε ολοκληρωθεί η εικόνα των βουλευτικών εκλογών του 2015. Από το ατελιέ, τη διόρθωση, το τυπογραφείο, το τηλεφωνικό κέντρο, τα στούντιο και τα γραφεία, το χώρο του διαδικτύου, όλοι όσοι εργάστηκαν για το σκοπό αυτό, έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερο εαυτό τους, με τη διοίκηση του Ομίλου να βρίσκεται στον ίδιο χώρο δουλειάς, συντονίζοντας και καθοδηγώντας όλο το έργο του έμψυχου δυναμικού, ώστε ο μεγάλος νικητής και αυτών των εκλογών να είναι ο κόσμος. Όλος αυτός ο κόσμος που παρέμεινε συντονισμένος στη συχνότητα της "ΚΡΗΤΗ ΤV" και του Ράδιο 98,4 στο χώρο των FM, αλλά και στο neakriti. gr.

Όλοι εσείς που θα διαβάσετε σήμερα την εφημερίδα "Νέα Κρήτη" για την αναλυτικότερη ενημέρωσή σας γύρω από τα αποτελέσματα των εκλογών.

Χριστόφορος Παπαδάκης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News