Ειδήσεις

"Θα παλέψουμε να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος στο Λασίθι"

«Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να επουλώσουμε τις πληγές της κρίσης», αναφέρει σε ευχαριστήριο μήνυμά του ο βουλευτής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ Κωστής Δερμιτζάκης, που κάνει λόγο μεταξύ άλλων για ιστορικές στιγμές τις οποίες ζούμε «τόσο για την πατρίδα μας αλλά και για όλη την Ευρώπη», ευχαριστώντας παράλληλα όλους όσους στήριξαν τον ίδιο και το κόμμα του.

«Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όσους με κάθε τρόπο συνέβαλαν σε αυτή την ιστορική νίκη του λαού μας και της Αριστεράς και έδωσαν αυτό το υψηλό ποσοστό στο ΣΥΡΙΖΑ στο Λασίθι», ξεκινάει στο μήνυμά του ο κ. Δερμιτζάκης και συνεχίζει: «Τους συντρόφους και συναγωνιστές που στρατεύθηκαν όλο αυτό το διάστημα και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη μεγάλη προσπάθεια. Τους συνυποψήφιους μου για τον κοινό μας αγώνα να μεταφέρουμε σε κάθε γωνιά του Λασιθίου, σε κάθε σπίτι, τις προτάσεις και το μήνυμα της ελπίδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο του νικώντας το φόβο και την κινδυνολογία η οποία ξεπέρασε κάθε όριο.

Θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις, για να επουλώσουμε τις πληγές της κρίσης και της νεοφιλελεύθερης βαρβαρότητας και να αποκαταστήσουμε το αίσθημα δικαίου που πρέπει να αισθάνονται οι πολίτες. Να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του λαού μας, για να ξαναγυρίσει η περηφάνια, η αξιοπρέπεια, η ελπίδα και η προοπτική στην πατρίδα μας. Για να μπορούνε οι νέοι μας να ονειρεύονται ξανά να σχεδιάζουν το μέλλον τους και να μην ξενιτεύονται. Θα παλέψουμε ενωμένοι να επαναφέρουμε το Λασίθι την αιχμή των εξελίξεων, και να ανακτήσουμε το χαμένο έδαφος.

Η ιστορικότητα των στιγμών που ζούμε τόσο για την πατρίδα μας αλλά και για όλη την Ευρώπη μας επιβάλλουν να συστρατευτούμε όλοι και να δουλέψουμε με όραμα και σχέδιο για να αλλάξει η σελίδα στο νομό μας, στην πατρίδα μας και στην Ευρώπη».

Σχόλια