default-image

Ικανοποίησε η ΓΕΗ στο Πανελλήνιο ξιφασκίας

Σπορ
Ικανοποίησε η ΓΕΗ στο Πανελλήνιο ξιφασκίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν  οι μικροί αθλητές της Γ.Ε.Η. που συμμετείχαν την προηγούμενη Παρασκευή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Πανκορασίδων που διεξήχθη στην Αθήνα, συνοδευόμενοι από τον προπονητή του συλλόγου Παναγιώτη Τζινιόλη και τον έφορο του τμήματος Αντώνη Παπαδάκη.

   Στο όπλο του Ξίφους Μονομαχίας όπου συμμετείχαν 61 αθλητές , ο Στέλιος Παπαδάκης κατάφερε να περάσει ένατος τον πρώτο γύρο  χωρίς καμία ήττα και να βρεθεί στην τελική 36αδα.Στη συνέχεια στον αγώνα για την είσοδο του στην 16αδα αποκλείστηκε με σκορ 10-8 και τελικά βρέθηκε στην 17η θέση της γενικής κατάταξης.

Ο Γιάννης Χατζάκης, στην πρώτη του εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα  αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο και βρέθηκε 54ος  στην γενική κατάταξη.

"Το Δ.Σ. της Γ.Ε.Η. συγχαίρει  τους αθλητές  την καλή τους παρουσία στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και εύχεται καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις."

  Επίσης  με ανακοίνωση της η ΓΕΗ ενημερώνει  όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το άθλημα της Ξιφασκίας μπορούν να απευθύνονται για πληροφορίες στο Παγκρήτιο Στάδιο Ηρακλείου- θύρα 6 (ώρες17:00-20:00).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News