default-image

Αγωνιούν στην ΑΕΚ για το γήπεδο

Ποδόσφαιρο
Αγωνιούν στην ΑΕΚ για το γήπεδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Ένωση παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις στην πολιτική και γνωρίζουν πως από 'δω και πέρα θα πρέπει να συζητήσουν σε άλλη βάση τις εξελίξεις για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η απερχόμενη κυβέρνηση ψήφισε νόμο που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της Κυβερνήσεως για το Νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής, το οποίο προβλέπει την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στο συγκεκριμένο χώρο.

Ωστόσο, κόντρα σε αυτήν την προοπτική στέκεται ο νέος δήμαρχος Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος ο οποίος εκλέχθηκε υποστηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ και η στάση του έχει προκαλέσει αντιδράσεις από τους φίλους της ΑΕΚ και κυρίως από τους οργανωμένους.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν δεσμεύτηκε προεκλογικά για το γήπεδο είτε με την μία, είτε με την άλλη έκβαση και ουσιαστικά μετέθεσε το όλο θέμα για μετά τις εκλογές. Ωστόσο, πλέον η νέα κυβέρνηση θα πρέπει να έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας για το συγκεκριμένο θέμα και να δώσει μία λύση προς τη μία ή την άλλη κατεύθυνση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal», στόχος των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι να έρθουν σε επαφές με τους αρμόδιους ανθρώπους που θα αναλάβουν να διεκπεραιώσουν το έργο και θα βοηθήσουν ώστε να ξεκινήσουν πάλι οι εργασίες. Προτεραιότητα είναι η έκδοση της οικοδομικής άδειας, αλλά και η λύση της διαμάχης με τον Άρη Βασιλόπουλο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News