Ειδήσεις

Νέο αιματηρό περιστατικό στον πεζόδρομο της Μιλάτου

Πήγε να πετάξει τα σκουπίδια από το μαγαζί όπου δουλεύει και άγνωστος διερχόμενος παρεξηγήθηκε και του επιτέθηκε με μαχαίρι! Ευτυχώς Άγιο είχε ο νεαρός εργαζόμενος σε μεζεδοπωλείο στη Μιλάτου, στο Ηράκλειο, που τραυματίστηκε μόνο στο χέρι. Το περιστατικό, που ξυπνά μνήμες του παρελθόντος για παρόμοια τεκταινόμενα, προβληματίζει έντονα τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι ζητούν να συνεχιστούν οι περιπολίες της Αστυνομίας μέχρι και την ανατολή του ηλίου.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 5 χθες τα ξημερώματα στο πεζόδρομο της Μιλάτου τη στιγμή που ο νεαρός εργαζόμενος κατευθυνόταν στους κάδους απορριμμάτων για να πετάξει τα σκουπίδια. Εκείνη τη στιγμή, σηκώνοντας τα απορρίμματα, μονολογούσε, όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Ο διερχόμενος δράστης και άγνωστος προς το θύμα φαίνεται πως είχε την αίσθηση ότι ο νεαρός μιλούσε σε εκείνον.

Ο άγνωστος μέχρι χθες και στις Αρχές δράστης από την πρώτη στιγμή έδειξε παρεξηγημένος απέναντι στο νεαρό.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν από αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και από το θύμα στους αστυνομικούς του Β' Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου, που διερευνούν και την προανάκριση της υπόθεσης, ο δράστης, αφού ρώτησε το θύμα «σε μένα μιλάς;», άρχισε αυτόματα να το χτυπά με τα χέρια του. Παράλληλα, έβγαλε και μαχαίρι, τραυματίζοντας με αυτό το νεαρό εργαζόμενο στο χέρι. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε, όπου και εξακολουθεί νοσηλεύεται, στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.

Η Αστυνομία ερευνά το περιστατικό και αναζητά το δράστη, έχοντας και την περιγραφή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν κάποιοι ύποπτοι, όμως θα πρέπει να ταυτοποιηθούν. Στο μεταξύ, εξετάζεται παράλληλα με ιδιαίτερη προσοχή και το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος, όπου εργάζεται ο νεαρός, που φαίνεται να έχει καταγράψει καρέ-καρέ το περιστατικό.

Ιωάννα Βλαχάκη

Σχόλια