Ειδήσεις

Π. Καμμένος: "Από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση"

«Δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον Αλέξη Τσίπρα», δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι η χώρα έχει κυβέρνηση. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά. Αναφορικά με τα χαρτοφυλάκια που θα λάβουν οι ΑΝ.ΕΛ., ο κ. Καμμένος είπε ότι αυτά θα ανακοινωθούν από τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα. «Εμείς ό,τι λέμε ισχύει για πάντα», πρόσθεσε.

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός σήμερα θα μεταβεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ορκωμοσία και θα ανακοινώσει τη σύνθεση της κυβέρνησης στην οποία συμμετέχουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», είπε αναλυτικά ο κ. Καμμένος.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν έχει συμφωνήσει σε προγραμματικές δηλώσεις ο κ. Καμμένος απάντησε: «Θα κάνει ανακοινώσεις ο πρωθυπουργός. Θα ανακοινωθεί το κυβερνητικό σχήμα από τον πρωθυπουργό. Εμείς εκτελέσαμε την εντολή του ελληνικού λαού», είπε, προσθέτοντας ότι τη συμμετοχή των ΑΝ.ΕΛ. στην κυβέρνηση θα την ανακοινώσει ο πρωθυπουργός.

«Στόχος», επισήμανε καταλήγοντας στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος, «είναι ενωμένοι οι Έλληνες να προχωρήσουμε σε μια καινούργια μέρα με σεβασμό στην εθνική κυριαρχία της χώρας, στη λειτουργία της Δημοκρατίας και στην εφαρμογή του Συντάγματος».

Σχόλια