default-image

Π. Καμμένος: "Ο λαός επέλεξε την ελπίδα και την ανεξαρτησία"

Ελλάδα
Π. Καμμένος: "Ο λαός επέλεξε την ελπίδα και την ανεξαρτησία"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Μέσα σε ένα κλίμα φοβίας και τρόμου», δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ κ. Πάνος Καμμένος «ο λαός επέλεξε την ελπίδα και την ανεξαρτησία, ανέδειξε μία νέα κοινωνική και πολιτική πραγματικότητα», είπε και τόνισε ότι «οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, θα βοηθήσουν ώστε αυτή η νέα πραγματικότητα να σταθεροποιηθεί για το καλό της πατρίδας, του έθνους και του λαού».

Ο κ. Καμμένος πρόσθεσε πως τώρα ξεκινάει η αρχή ενός δύσκολου αλλά ελληνικού δρόμου στην Ευρώπη, ενώ απαντώντας σε ερώτηση που δέχθηκε, είπε πως οι ΑΝΕΛ «θα ενισχύσουν την προσπάθεια για την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στον τόπο» με τις αρχές τους, τις οποίες έχουν καταθέσει.

«Σήμερα είναι η ώρα της ευθύνης για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες ανεξαρτήτως πολιτικών, ιδεολογικών πεποιθήσεων. Είναι η ώρα να ενωθούμε οι Έλληνες. Ένα μόνο αρκεί, να είμαστε πατριώτες και να υπηρετούμε το εθνικό συμφέρον», είπε ο κ. Καμμένος.

«Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους όσοι αγωνίστηκαν με τους

Ανεξάρτητους Έλληνες, τους βουλευτές, τους πολιτευτές, τα στελέχη αλλά και τις οικογένειές μας για το δύσκολο αγώνα που δώσαμε, έναν αγώνα ο οποίος βρήκε μπροστά ένα σκληρό σύστημα», επισήμανε.

Τέλος όπως είπε επικοινώνησε με τον κ. Τσίπρα και τον συνεχάρη για τη νίκη του «είπα ότι εμείς όπως από την πρώτη στιγμή είπαμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ενισχύσουμε την προσπάθεια για την αλλαγή αυτού του πολιτικού σκηνικού στον τόπο μας με τις αρχές τις οποίες δημόσια έχουμε καταθέσει. Νομίζω ότι αύριο το πρωί που θα καταλήξουν και τα εκλογικά αποτελέσματα θα είμαστε σε θέση να πούμε πολύ περισσότερα», είπε καταλήγοντας στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News