default-image

Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ελλάδα
Πού θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Γιάννενα, και συγκεκριμένα στο νησάκι (12:30), θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στην Πύλο. Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Κυψέλη.

Αναλυτικότερα, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται από το απόγευμα του Σαββάτου στη Μεσσηνία, όπου την Κυριακή θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πύλο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη γειτονιά του στην Κυψέλη στις 10:30 το πρωί της Κυριακής, στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα, 6ου Διαμερίσματος του Δήμου Αθηναίων, 661o εκλογικό τμήμα.

Σε εκλογικό κέντρο στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης θα ψηφίσει το πρωί της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 9:30 το πρωί στη Νίσυρο, στο 138ο εκλογικό τμήμα (παλαιά Κοινότητα Νικιών Νισύρου). Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καμμένος είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα Δωδεκάνησα και στη Β' Αθηνών.

Ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα ψηφίσει στην Καλλιθέα, ενώ ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. Φώτης Κουβέλης μαζί με τον Νίκο Χρυσόγελο των "Πρασίνων" θα ασκήσουν το δικαίωμα της ψήφου στο 5ο Λύκειο Περιστερίου, στο Λόφο Αξιωματικών στις 9:45.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, όπως έγινε από νωρίς γνωστό, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (πλατεία Αγοράς), γύρω στις 9 το πρωί της Κυριακής. Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Τέλος, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Γιώργος Α. Παπανδρέου, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 π.μ. στο 320ό Εκλογικό Τμήμα - Γυμνάσιο Ν. Ερυθραίας - που βρίσκεται στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 173.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News