default-image

Μαχλάς: «Αναστρέψιμη η κατάσταση»

Ποδόσφαιρο
Μαχλάς: «Αναστρέψιμη η κατάσταση»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην παραδοχή ότι η κατάσταση είναι δύσκολη για τον ΟΦΗ προχώρησε ο Νίκος Μαχλάς, ο οποίος υποστήριξε ότι μπορεί να ανατραπεί και να παραμείνει η ομάδα στη Σούπερ Λίγκας. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο παράγοντας της κρητικής ΠΑΕ στη Real News:

Για την κατάσταση στην ομάδα:

«Σίγουρα είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω. Υπάρχει απαισιοδοξία, όμως εξακολουθώ να πιστεύω ότι η κατάσταση είναι αναστρέψιμη. Αρκεί να βοηθήσουμε όλοι όσοι μπορούμε. Δεν σας κρύβω ότι με ενοχλεί η στάση της Λίγκας, δηλαδή αυτό το αίσθημα απαξίωσης προς τον ΟΦΗ και τα προβλήματά του, ωστόσο θέλω να διαβεβαιώσω προσωπικά τους πάντες ότι ο ΟΦΗ είναι και θα παραμείνει ζωντανός. Οπωσδήποτε, φταίμε κι εμείς για τα λάθη και τις παραλείψεις μας, αλλά μοιάζει να υπάρχει σχέδιο εναντίον μας, κάτι που στο μέτρο του δυνατού θα παλέψουμε για να το εξουδετερώσουμε».

Για τα χρέη του συλλόγου:

«Σύμφωνα με τους ορκωτούς λογιστές, ανέρχονται σε 9,5 εκατομμύρια ευρώ. Ασφαλώς και δεν μπορούμε να τα αποπληρώσουμε από τη μία μέρα στην άλλη, όμως με κοινή συνεισφορά και συμμετοχή στον αγώνα μπορούμε να τα βάλουμε σε τάξη. Αν και οι λογαριασμοί μου είναι δεσμευμένοι, κατάφερα να εξασφαλίσω 300 χιλιάδες ευρώ, που φυσικά δεν μου τα έκαναν δώρο, όμως αποτελούν ένα ποσό για τις πρώτες ανάγκες. Εννοείται ότι χρειάζονται και άλλα χρήματα και επαναλαμβάνω ότι ελπίζω στη βοήθεια όλων εκείνων που μπορούν, οι οποίοι θέλω να πιστεύω ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την αγαπημένη μας ομάδα. Επίσης θέλω να τονίσω ότι δε συζητώ το σενάριο υποβιβασμού του ΟΦΗ και αντ' αυτού προτείνω ''κούρεμα του χρέους'' εφόσον βεβαίως το δεχτούν οι πιστωτές μας, ώστε να πάρουν πιο γρήγορα χρήματα, αλλά και να μας δώσουν μια ανάσα».

Για την ''πηγή'' του κακού:

«Κατά τη γνώμη μου, δεν έπρεπε να προχωρήσει ο Κουράκης παραλαμβάνοντας μια ομάδα χρεωμένη από το Βατσινά. Οι οφειλές, αντί να μειωθούν διογκώθηκαν με τον καιρό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε. Ωστόσο, αυτό που μετράει είναι το σήμερα, το τώρα. Με τον Ολυμπιακό θα κατέβουμε κανονικά, θα κάνουμε μεταγραφές και μακάρι να πάνε όλα καλά. Εγώ τουλάχιστον την προσπάθειά μου θα την κάνω και έχω τη συνείδησή μου ήσυχη».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News