default-image

Με τι καιρό θα φτάσουμε στην... κάλπη

Κρήτη
Με τι καιρό θα φτάσουμε στην... κάλπη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο καιρικές συνθήκες με τις οποίες θα φτάσουν στην κάλπη ενδιαφέρει κυρίως όσους θα διανύσουν μεγαλύτερες αποστάσεις για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, αφού είναι από τις λίγες φορές που οι κάλπες στήνονται Ιανουάριο μήνα.

Σύμφωνα με το μετεωρολόγο Μανώλη Λέκκα, το πρωί της Κυριακής αναμένεται να είναι καλός ο καιρός, στη συνέχεια όμως αυξημένες νεφώσεις σε όλη την Κρήτη, με βροχές κατά περιόδους (πιθανά κατά τόπους λίγο πιο έντονες ή και εκδήλωση τοπικών καταιγίδων - κυρίως στα νότια) θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού για το υπόλοιπο της ημέρας.

Οι άνεμοι συνεχίζουν να διατηρούνται από νοτιοδυτικές-δυτικές διευθύνσεις στα 4-5 Μποφόρ, ενώ στις νότιες και ανατολικές περιοχές της Κρήτης η έντασή τους θα φτάνει έως και τα 6 Μποφώρ.

Η θερμοκρασία αναμένεται να κυμανθεί από τους 8?C έως τους 15?C.

Εναλλαγές στο σκηνικό, με διαστήματα πρόσκαιρης καλοκαιρίας αλλά και περιόδους κακοκαιρίας, με βροχές (κατά τόπους ισχυρές), θα συνεχίσει να έχει ο καιρός στην Κρήτη έως και τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Οι αλλαγή των ανέμων από βόρειες διευθύνσεις από την Τετάρτη θα προκαλέσει περαιτέρω μικρή πτώση της θερμοκρασίας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News