Ειδήσεις

Οι κάλπες ανοίγουν, η Παιδιατρική κλείνει

Οργή των εργαζομένων, αφού, όπως αναφέρουν, την Κυριακή ανοίγουν οι κάλπες, αλλά κλειστή μένει η Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου και το λουκέτο θα παραμείνει μέχρι το πρωί της Δευτέρας. Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και το επόμενο σαββατοκύριακο και οι γονείς θα πρέπει να μεταφέρουν τα άρρωστα παιδιά τους στην Ιεράπετρα.

Όπως τονίζει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, «είναι η πολλοστή φορά τους τελευταίους μήνες που κλείνει για σαββατοκύριακο η Παιδιατρική Κλινική του ΓΝΑΝ λόγω έλλειψης παιδιάτρων, ενώ η κυβέρνηση δεν έδωσε λύση παρότι υπήρχε, με τη μετακίνηση παιδιάτρου από άλλο νοσοκομείο (Ν. Ικαρίας).

Η όλη κατάσταση με τη μη συνεχή λειτουργία της Παιδιατρικής έχει δημιουργήσει μεγάλη ανασφάλεια και αναστάτωση στους γονείς του δήμου Αγίου Νικολάου τους τελευταίους μήνες.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Νοσοκομείου Αγ. Νικολάου, αφού προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και κινητοποιήσεις (σε συνεργασία με γονείς) για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα, εκφράζει πλέον την απογοήτευσή του για την κατάσταση και ελπίζει η όποια λύση στο ζήτημα της υποστελέχωσης του νοσοκομείου να προκύψει από την ψήφο των πολιτών στις αυριανές εκλογές».

Σχόλια