default-image

Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει ΟΦΗ

Αθλητισμός
Η αποστολή του Ολυμπιακού ενόψει ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Βίτορ Περέιρα έχει ξανά στη διάθεση του τον Αλεχάντρο Ντομίνγκες, ύστερα από το ματς με την Ξάνθη, που ήταν το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι (24/1, 19:30) με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Αργεντινός άσος είχε μείνει εκτός από την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό που ακολούθησε (αυτό με τη Νίκη Βόλου το πήρε με 3-0 στα χαρτιά), λόγω μιας ίωσης, ενώ δεν ταξίδεψε μεσοβδόμαδα στη Λάρισα για το ματς Κυπέλλου με τον Τύρναβο, καθώς χρησιμοποιήθηκαν αρκετές από τις «ρεζέρβες».

Αντιθέτως, ο Μάικλ Ολαϊταν, που πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, επιστρέφοντας στη δράση μετά από περίπου 11 μήνες, ύστερα από την κατάρρευση του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη, δεν είναι στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού.

Ρομπέρτο, Μποτία και Στρέζος έμειναν εκτός προγράμματος, καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έγινε αρκετή δουλειά και στο κομμάτι της τακτικής.

Αναλυτικά: Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μιλιβόγεβιτς, Γιαννούλης, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Σαλίνο, Μανιάτης, Μαζουακού, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Μπενίτες, Σιόβας, Αφελάι.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News