Ειδήσεις

Κοντά στους αυριανούς μάγειρες της Κρήτης ο Μ. Μποκέας

Το Εργαστήριο Ελευθέρων Σπουδών Kappa Studies επισκέφτηκε ο υποψήφιος βουλευτής νομού Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ, Μενέλαος Μποκέας, τον οποίο υποδέχτηκε θερμά ο διευθυντής της Σχολής, κ. Γιώργος Τριανταφύλλου, ο οποίος και τον ξενάγησε στο Εργαστήριο.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ο υποψήφιος βουλευτής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον κ. Τριανταφύλλου, με στελέχη της Σχολής, καθώς και με αρκετούς σπουδαστές που του ανέπτυξαν τους προβληματισμούς, τις σκέψεις και τις αγωνίες τους για την ανάπτυξη του κλάδου, για τις σπουδές τους και την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

«Η νέα γενιά ήρθε η ώρα να βγει μπροστά και να παλέψει για ένα καλύτερο αύριο», τόνισε ο Μενέλαος Μποκέας και επεσήμανε «οι νέοι άνθρωποι πρέπει να δώσουν ένα τέλος στην ήττα της χώρας να διώχνει τα παιδιά της από την Ελλάδα. Εγώ θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να αλλάξω αυτή την κατάσταση».

Παράλληλα τους ανέλυσε τα σχέδιά του για την ανάπτυξη του τουριστικού κλάδου, τον επαγγελματικό προσανατολισμό μιας και ο ίδιος είναι διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού Ξενοδοχειακού Ομίλου και τους ευχήθηκε να «συναντηθούν οι δρόμοι» τους στον επαγγελματικός τους χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της συζήτησης ο υποψήφιος βουλευτής  συμμετείχε σε γευσιγνωσία που διοργάνωσε η Σχολή με τον ίδιο να εντυπωσιάζεται από τα πιάτα που ετοίμασαν οι σπουδαστές.

Σχόλια