Ειδήσεις

Σεμινάριο διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού στο Επιμελητήριο

Σεμινάριο με θέμα "Εφαρμογή της επιτυχημένης Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού", το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών που δε διαθέτουν οργανωμένο τμήμα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού και καλούνται να εκτελέσουν λειτουργίες και να εφαρμόσουν πολιτικές Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού (Human Resource Management, HRM) σε κάθε επαγγελματία που θέλει να εξελίσσεται και να εκσυγχρονίζει τις γνώσεις του, διοργανώνει το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Το σεμινάριο, διάρκειας 16 ωρών, θα διεξαχθεί Δευτέρα και Παρασκευή κατά τις ημερομηνίες 23/03, 27/03, 30/03, και 03/04 από τις 18:00 έως τις 22:00 και το κόστος παρακολούθησης είναι 110 ευρώ.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι οι καταρτιζόμενοι να αποκτήσουν τις βασικές γνώσεις ώστε να μπορούν να κατανοούν και να εφαρμόζουν σύγχρονες τεχνικές και μεθόδους HRM και να μεταφέρουν την τεχνογνωσία και τα μυστικά της επιτυχημένης Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού στην επιχείρησή τους.

Ενότητες σεμιναρίου

Οι ενότητες που περιλαμβάνονται στο σεμινάριο έχουν ως εξής:

• Βασικές λειτουργίες διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

• Σχεδιασμός Ανθρώπινου Δυναμικού (τακτικές μέθοδοι και τεχνικές)

• Μεθοδολογία ανάλυσης θέσης

• Τεχνικές προσέλκυσης και επιλογής προσωπικού

• Εκπαίδευση προσωπικού (εκτίμηση εκπαιδευτικών αναγκών και διαδικασία)

• Αξιολόγηση απόδοσης προσωπικού (τεχνικές αξιολόγησης)

• Απόλυση (τα πρέπει και τα μη, ποιες βασικές αρχές πρέπει να τηρούνται).

Εισηγήτρια του σεμιναρίου είναι η κ. Σοφία Τσιούτρα, διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού Creta Maris Beach Resort και Candia Maris Resort and Spa Crete.

Η κ. Τσιούτρα είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στην Οργανωτική και Οικονομική Ψυχολογία (Πάντειο Πανεπιστήμιο) και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, έχοντας εργαστεί κυρίως ως διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού σε μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Περισσότερες πληροφορίες δίνονται από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, (Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, κ. Κυριάκος Λεονταράκης, τηλ:2810 302730, Fax: 2810227189 e-mail: info@katartisi.gr web: νwww.katartisi.gr fb:www.facebook.com/KekTechnikesScholes).

Σχόλια