default-image

Με ξεχωριστή παρέα στο Ζαρό ο Γ. Ματαλλιωτάκης

Κρήτη
Με ξεχωριστή παρέα στο Ζαρό ο Γ. Ματαλλιωτάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Kαλούς φίλους συνάντησε στη χθεσινοβραδινή του περιοδεία στον τόπο καταγωγής του, στο Ζαρό, τη Νίβρυτο και τη Γέργερη, ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ματαλλιωτάκης.

Κατά την περιοδεία του στο Ζαρό συναντήθηκε με το φίλο και συντοπίτη του, περιφερειακό σύμβουλο και υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, ο οποίος του εξέφρασε τη στήριξή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Άλλωστε η συνεργασία και η καλή σχέση των δύο ανδρών επιβεβαιώνεται σε σταθερή βάση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η παρέα δεν άργησε να "στηθεί" και όταν έφτασαν οι τσικουδιές και οι μεζέδες πολλοί ήταν όσοι κάθισαν στο τραπέζι και συζήτησαν με τον κ. Ματαλλιωτάκη τα προβλήματα που απασχολούν την περιοχή ενόψει και της εκλογικής μάχης της Κυριακής.

Οι πολίτες που συνάντησε ο υποψήφιος κατά την περιοδεία του αναφέρθηκαν στα ζητήματα που αφορούν το δρόμο της Μεσαράς, καθώς ο τόπος τους περιλαμβάνεται εντός της ακτίνας της νέας εργολαβίας, που θα ξεκινήσει σύντομα, και γνωρίζοντας το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ο κ. Ματαλλιωτάκης, αλλά και την καίρια παρέμβασή του στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Επίσης αναφέρθηκαν στα κρούσματα των κλοπών που πλήττουν ολόκληρη τη Μεσαρά αλλά και στο αναπτυξιακό έλλειμμα της περιοχής.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης επανέλαβε τη θέση του για την ανασυγκρότηση της υπαίθρου μέσα από τοπικά σχέδια που θα λαμβάνουν υπόψη τους όλες τις παραμέτρους και θα μπορούν να δώσουν την αναπτυξιακή προοπτική συνδυάζοντας την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και τον πολιτισμό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News