Ειδήσεις

"Όργωσε" το νομό Ηρακλείου ο Σωκράτης Βαρδάκης

Την ύπαιθρο του νομού Ηρακλείου έχει "οργώσει" την τελευταία εβδομάδα, πραγματοποιώντας περιοδείες και έχοντας επαφές με κατοίκους χωριών, ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης. Παράλληλα με τις περιοδείες του στην ενδοχώρα πραγματοποίησε επισκέψεις και σε χώρους εργασίας στο Ηράκλειο, όπου είχε επαφές με εργαζόμενους ακούγοντας τους προβληματισμούς τους.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 16/1/2015 ο κ. Βαρδάκης επισκέφτηκε τη ΔΕΥΑΗ όπου είχε πλήρη ενημέρωση για τις καταστροφές που υπέστη η Επιχείρηση μετά τις έντονες βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών και την πλημμύρα που έπληξε την περιοχή, ενώ την ίδια ημέρα, το απόγευμα, επισκέφτηκε χωριά του νομού Ηρακλείου και συγκεκριμένα τα: Καβροχώρι, Κεραμούτσι, Κορφές, Λουτράκι και Κρουσώνα. Στη συνέχεια, το ίδιο βράδυ παρευρέθηκε στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια).

Το Σάββατο 17/1/2015 ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε τα χωριά Αρκαλοχώρι (παζάρι), Πάρτιρα, Μπαδιάς, Μοίρες (παζάρι), Πετροκεφάλι, Πόμπια, Αγ. Δέκα, Πρετόρια, Καπαριανά και Ασήμι, ενώ την Κυριακή 18/1/2015 περιόδευσε στα χωριά Έμπαρος, Αμιράς, Άρβη και Βιάννος.

Τη Δευτέρα 19/1/2015 ο Σωκράτης Βαρδάκης επισκέφτηκε το πρωί το κεντρικό κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας στη λ. Ικάρου στο Ηράκλειο και στη συνέχεια τις αποθήκες του Carrefour, στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου. Κατά τις επισκέψεις του στους δύο εργασιακούς χώρους, ο υποψήφιος βουλευτής συνομίλησε με αρκετούς εργαζόμενους για τα προβλήματα που βιώνουν στον εργασιακό και κοινωνικό τους περιβάλλον.

Το ίδιο απόγευμα, ο κ. Βαρδάκης επισκέφτηκε χωριά του νομού Ηρακλείου: Αποστόλοι, Καστέλι, Καρδουλιανό, Ευαγγελισμός, Αρχάγγελος, Θραψανό, Ζωφόρους και Βόννη.

Την Τρίτη 20/1/2015, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το πρωί τα γραφεία του Ο.Α.Ε.Ε. στην πλατεία Κορνάρου και στη συνέχεια το κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην πλατεία Δασκαλογιάννη. Κατά τις επισκέψεις του στους δύο εργασιακούς χώρους, ο υποψήφιος βουλευτής είχε διάλογο με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που βιώνουν στον εργασιακό και κοινωνικό τους περιβάλλον.

Το ίδιο απόγευμα, επισκέφτηκε χωριά του νομού Ηρακλείου: Άνω Μούλια, Άγιοι Δέκα και Μοίρες. Μάλιστα, στο Πολύκεντρο Μοιρών έγινε παρουσίαση των υποψήφιων βουλευτών, όπου έδωσε το "παρών".

Την Τετάρτη 21/1/2015, ο κ. Βαρδάκης επισκέφτηκε το Ίδρυμα Τεχνολογίας Έρευνας στα Βασιλικά Βουτών και στη συνέχεια τα χωριά Μεσοχωριό, Ροτάσι, Πύργος, Λιγόρτυνο, Τεφέλι και τέλος Αρμανώγεια.

Την Τετάρτη 22/1/2015, κλείνοντας 13 ημέρες περιοδειών, ο υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε την "Αναπτυξιακή Κρήτης Α.Ε." στο Ηράκλειο, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου, την Τράπεζα Αττικής, το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και τη Δ.Ο.Υ. Ηρακλείου. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, τον Σωκράτη Βαρδάκη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία των σχολικών φυλάκων ώστε να του εκθέσει αιτήματα του κλάδου.

Σχόλια