default-image

Υπογράφει στην Κέρκυρα ο Λεάλ

Αθλητισμός
Υπογράφει στην Κέρκυρα ο Λεάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι τελευταίες λεπτομέρειες ρυθμίζονται για να οριστικοποιηθεί η σούπερ μεταγραφική κίνηση της Κέρκυρας, που ακούει στο όνομα Σέρχιο Λεάλ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός έφτασε στο νησί των Φαιάκων αργά το βράδυ και χθες απέμεναν τα διαδικαστικά.

Οπως γίνεται αντιληπτό, η Κέρκυρα έκανε υπέρβαση για τα οικονομικά της δεδομένα με τον λατίνο επιθετικό, που είχε αφήσει το στίγμα του στην τριετή του θητεία με τον Εργοτέλη. Μετά την αποχώρησή του από τον Εργοτέλη, με τον οποίο πανηγύρισε 17 γκολ σε 70 αγώνες από το 2009 ως το 2012, μετακόμισε στην Κολομβία για την Κάλι, όπου τα οικονομικά προβλήματα και οι απεργίες των ποδοσφαιριστών δεν του επέτρεψαν να δείξει τις ικανότητές του (11 συμμετοχές και 1 γκολ).

Εφυγε ύστερα από τέσσερις μήνες και γύρισε στην πατρίδα του, την Ουρουγουάη, για λογαριασμό της Ντανούμπιο, σημειώνοντας 16 γκολ σε 41 παιχνίδια (από τον Αύγουστο του 2012 ως τον Ιούνιο του 2014). Θυμίζουμε ότι, πριν αφιχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα, είχε θητεύσει σε Πενιαρόλ, Πλάζα, Σπόρτινγκ Κριστάλ, Ουνιβερσιδάδ, Χιμνάσια Λα Πλάτα και Ντανούμπιο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News