default-image

"Στόχος να απελευθερώσουμε τη φαντασία κάθε νεολαίου"

Κρήτη
"Στόχος να απελευθερώσουμε τη φαντασία κάθε νεολαίου"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τη γεμάτη, με νέους ανθρώπους, αίθουσα του Παγοποιείου έστειλε χθες το βράδυ το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα ο υποψήφιος βουλευτής νομού Ηρακλείου με το ΠΑΣΟΚ Μενέλαος Μποκέας.

Ο κ. Μποκέας, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής από όσους βρισκόντουσαν στην αίθουσα, τους ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, αναφέροντας ότι: «από την πρώτη στιγμή πολλοί από εσάς που είσαστε σήμερα εδώ, αλλά και κάποιοι άλλοι στην πορεία, πιστέψατε σε αυτό τον καθαρό και τίμιο αγώνα».

Ενώ συνέχισε λέγοντας: «Νιώθω πραγματικά πολύ υπερήφανος που περιστοιχίζομαι από από την οικογένεια μου, αλλά και από ανθρώπους, φίλους και υποστηρικτές, που πιστεύουν σε μένα και στηρίζουν την προσπάθεια αυτή. Σας κάλεσα εδώ γιατί θέλω να συζητήσω μαζί σας και να σας πω περιληπτικά ποιος είναι ο λόγος που με έκανε να μπω σε αυτή τη διαδικασία, να συμμετέχω στις βουλευτικές εκλογές και να συμμετέχω με το ΠΑΣΟΚ. Η σημερινή σας παρουσία μου δίνει πραγματική δύναμη».

"Δίνουμε μάχη με υπευθυνότητα"

«Ο προεκλογικός αγώνας που διανύουμε είναι πολύ δύσκολος αλλά ταυτόχρονα και πολύ όμορφος», τόνισε ο Μενέλαος Μποκέας και επισήμανε: «Είναι πολύ όμορφος γιατί δίνεται μία "μάχη" από εμάς με εντιμότητα, με αξιοπρέπεια, με συνέπεια, με υπευθυνότητα για την επόμενη μέρα και χωρίς μεγάλες "κορώνες". Γιατί εμείς στο ΠΑΣΟΚ εγγυόμαστε πως οι θυσίες των πολιτών δε θα πάνε χαμένες. Κρατάμε την ευθύνη ψηλά».

Έχουμε επιλέξει να πούμε "Όχι" στον εκφοβισμό

Ο κ. Μποκέας στη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε με έμφαση πως: «Έχουμε επιλέξει να λειτουργούμε σαν ομάδα ανθρώπων, γιατί θεωρώ ότι δεν εκπροσωπώ μόνο τον εαυτό μου, εκπροσωπώ και πολλούς από εσάς, που είστε δίπλα μου και θεωρώ ότι λειτουργούμε ως ομάδα. Έχουμε λοιπόν επιλέξει να πούμε "όχι" στον εκφοβισμό για την επόμενη μέρα, να πούμε "όχι" στην τρομολαγνεία για την επόμενη μέρα αλλά να πούμε και όχι στον λαϊκισμό, να μην «χαϊδέψουμε αυτιά», να μην υποσχεθούμε εύκολα πράγματα και να μην πληγώσουμε ανθρώπους που μας πιστεύουν σήμερα».

Παράλληλα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ηρακλείου ανέφερε ότι πήρε την απόφαση να κατέλθει σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος γιατί τον ενοχλεί πάρα πολύ η πολιτική απραξία κυρίως από τους νέους ανθρώπους.  «Πολιτική απραξία που ευθύνεται σε κάποιο βαθμό και από το δικό μας κόμμα αλλά και στα υπόλοιπα κομμάτια του πολιτικού συστήματος», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Μενέλαος Μποκέας δεν παρέλειψε να αναφέρει τους στόχους του για τη νέα γενιά τονίζοντας: «Ένα επίσης από τα θέματα που με απασχολεί και θα δώσω μάχη για να μπορέσουμε να αλλάξουμε μερικά πράγματα είναι η νέα γενιά. Σήμερα περιστοιχίζομαι από ανθρώπους που μπορεί να μην έχουν και καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ, αλλά είναι νέοι άνθρωποι. Και είναι και πολλοί νέοι άνθρωποι που βρίσκονται στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά. Πρέπει να πούμε ένα τέλος στην ήττα της χώρας να διώχνει τα παιδιά της εκτός του τόπου της. Έχουμε σπουδάσει, έχουμε μορφώσει γενιές, έχουμε επενδύσει στους νέους ανθρώπους και αντί να βρούμε τρόπους να τους κρατάμε στην Ελλάδα, τους διώχνουμε στο εξωτερικό. Εγώ θα παλέψω μαζί με τη νεολαία για τη νεολαία και για τους ανθρώπους των μεγαλύτερων ηλικιών που πιστεύουν ότι η νέα γενιά μπορεί να αλλάξει τα πράγματα»,  κατέληξε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων οι: Λάμπρος Βαμβακάς (περιφερειακός σύμβουλος), Χαράλαμπος Κουτσογιάννης (αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου), Μαίρη Ξυλούρη (δημοτικός σύμβουλος), Νίκος Ξυλούρης (περιφερειακός σύμβουλος), Απόστολος Κλινάκης (περιφερειακός διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης), Δημήτριος Μπρίμης (υποψήφιος ευρωβουλευτής) και ο Νίκος Γιαλιτάκης (δημοτικός σύμβουλος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News