default-image

Γ.Ματαλλιωτάκης: "Ήρθε η ώρα οι θυσίες να αποδώσουν καρπούς"

Κρήτη
Γ.Ματαλλιωτάκης: "Ήρθε η ώρα οι θυσίες να αποδώσουν καρπούς"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά σε παραγωγούς και εμπόρους λαϊκών αγορών αλλά και πολλούς Ηρακλειώτες που είχαν βγει για τα ψώνια τους συναντήθηκε σήμερα ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ο οποίος περιόδευσε στην λαϊκή αγορά των Πατελών και έγινε δεκτός σε ένα κλίμα ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο.

Οι πολίτες που συζήτησαν με τον υποψήφιο του εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον της χώρας και ζήτησαν φορολογικές ελαφρύνσεις τονίζοντας ότι η ελληνική οικογένεια έχει πιεστεί και πληρώσει πολλά τα τελευταία χρόνια.

Ο κ. Ματαλλιωτάκης επεσήμανε από την πλευρά του ότι «επρόκειτο για σκληρές θυσίες που ωστόσο ήρθε πλέον ο καιρός για να αποδώσουν καρπούς». Όπως είπε «ήδη η χώρα βρίσκεται σε καλύτερη πορεία και οι θυσίες των Ελλήνων δε θα πάνε χαμένες, αφού άμεσα ξεκινούν φοροελαφρύνσεις και μειώσεις φόρων με στόχο την ελάφρυνση της μεσαίας τάξης».

Επίσης οι πολίτες αναφέρθηκαν στα προβλήματα της καθημερινότητας και της ανεργίας. Ο κ. Ματαλλιωτάκης τόνισε: «Οι θέσεις μου είναι γνωστές, ανήκω στη γενιά που πληρώνει την κρίση περισσότερο από τις υπόλοιπες, καθώς αν έχει ψηλό μορφωτικό επίπεδο, γνώσεις και ικανότητες δυσκολεύεται να ξεκινήσει τη ζωή της. Εκτιμώ ωστόσο ότι με την επιλογή του δύσκολου δρόμου από την απερχόμενη Κυβέρνηση ήδη έχουμε αρχίσει να βλέπουμε τα αποτελέσματα των προσπαθειών μας και νέους δρόμους να ανοίγονται το επόμενο διάστημα. Η επιλογή των πολιτών την Κυριακή θα δείξει αν μπορούμε ως χώρα να έχουμε, συνέχεια, συνέπεια και κυρίως σοβαρότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της χώρας».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News