Ειδήσεις

Σε Κυπαρίσσι και Προφήτη Ηλία ο Κ. Ξυλούρης

Στα χωριά του Δήμου Ηρακλείου Κυπαρίσσι και Προφήτη Ηλία βρέθηκε χθες το βράδυ ο υποψήφιος Βουλευτής νομού Ηρακλείου κ. Κώστας Ξυλούρης με το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας.

Οι κάτοικοι της περιοχής εμφανίστηκαν πολύ δεκτικοί στις θέσεις και αρχές του Κινήματος τις οποίες τους ανέλυσε ο κ. Ξυλούρης, στο πρόσωπο του οποίου, όπως δήλωσαν, αντικρίζουν έναν δυναμικό και αξιόλογο άνθρωπο που μπορεί να παλέψει για τα προβλήματα του τόπου λαμβάνοντας ένα θετικό αποτέλεσμα στις προσεχείς εκλογές.

Η οικονομική κρίση και η γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στον αγροτικό τομέα και την κοινωνία κυριάρχησαν στις συζητήσεις των πολιτών με τον κ. Ξυλούρη ο οποίος δεσμεύτηκε να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για να έχει η Κρήτη τη θέση που της αναλογεί και οι κάτοικοί της να αντικρίσουν με καλύτερες προοπτικές το μέλλον των ίδιων και των παιδιών τους.

Παράλληλα τους προσκάλεσε να παραβρεθούν στην αποψινή ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στο ξενοδοχείο "Ατλαντίς" στο Ηράκλειο, προκειμένου να διαπιστώσουν την ειλικρίνεια των θέσεών του, αλλά και των δυνατοτήτων που υπάρχουν ώστε να προχωρήσει η χώρα μπροστά.

Σχόλια