default-image

Βασιλαράς: Ο Αναστασιου είναι άνθρωπος και τρελαίνεται!

Ποδόσφαιρο
Βασιλαράς: Ο Αναστασιου είναι άνθρωπος και τρελαίνεται!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Συνέχεια στο θέμα Ξάνθης-Αναστασίου έδωσε ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλας Βασιλαράς.

Αναλυτικά είπε:

Την ανακοίνωση της Ξάνθης και τον Γιάννη Αναστασίου: «Για την Ξάνθη, το μόνο που μπορούμε όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Κάτι τους πονάει, και πάνε να βγάλουν ρετσινιά. Δικό τους πρόβλημα.

Πάμε, τώρα, στον Αναστασίου, και στο συμπέρασμα που έχει βγει ότι έκανε λάθος με τις δηλώσεις του. Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί με τα λεγόμενά του. Τον τελευταίο κα8ιρό συχνά ο άνθρωπός χάνει την ψυχραιμία του και του ρίχνουμε δίκιο. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει μια διαφορετική αντίληψη γα το ποδόσφαιρο, χωρίς παράγκες και εγκληματικές οργανώσεις, μαϊμούδες πέναλτι και παρατηρητές να βγάζουν λάδι τους διαιτητές.   

Ο άνθρωπος που έχει άλλη αντίληψη, λοιπόν, είχε μια προσγείωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρελαίνεται με αυτά που βλέπει! Το πράγμα έχει χοντρύνει πολύ. Σιγά μην αφήσουμε την κάθε Ξάνθη να λέει γραφικό τον καλύτερο Ελληνα προπονητή! Προπονητής του Παναθηναϊκού είναι, όχι στις κουκουβάουνες»!

Τις αντιδράσεις μετά τις δηλώσεις Αναστασίου: «Από χθες έχει μπει στο ίδιο κάδρο με τον Πανόπουλο. Τον είπε η Ξάνθη γραφικό και το έκαναν σημαία. Να πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει! Σε κάθε περίπτωση δεν θα απολογηθεί ο Παναθηναϊκός για την ανακοίνωση του, ούτε ο Αναστασίου σε καμία Ξάνθη. Ο προπονητής είναι άνθρωπος και τρελαίνεται. Χθες, η ομάδα είχε πλήρη κατοχή και να σφυρίζει ο παππάς 25 -9 τα φάουλ. Τι να πει στους παίκτες του μετά; Τι να τους πει στη Νέα Σμύρνη, το Σάββατο;».

Τη διαιτησία: «Ο Παναθηναϊκός ενοχλεί γιατί καταγγέλλει και την πληρώνει. Παλιά το παιχνίδι παιζόταν αλλιώς. Εδιναν οφσάιντ, ανάποδα πέναλτι. Τώρα πάει αλλιώς. Συνεχόμενα φάουλ, ο παρατηρητής βγάζει λάδι τον διαιτητή. Για παράδειγμα, ο Μάνταλος στη Νέα Σμύρνη δίνει το πέναλτι του Σίλντενφελντ και όχι αποβολή στον Μητρόπουλο. Οποιος διαιτητής δώσει σφυρίγματα στον Παναθηναϊκό, τον έφαγε η μαρμάγκα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News