default-image

Στα Χανιά η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία

Κρήτη
Στα Χανιά η σύζυγος του Αντώνη Σαμαρά, Γεωργία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον πρωθυπουργό περιμέναμε αλλά τελικώς μας προέκυψε άλλη επίσκεψη, όχι από τον ίδιο, αλλά από τη σύζυγό του Γεωργία, που βρέθηκε στα Χανιά για λίγες ώρες.

Η κ. Σαμαρά, αφού πρώτα βρέθηκε στο σπίτι φίλης της για ένα καφέ, επισκέφτηκε στη συνέχεια το Δημοτικό Γηροκομείο της πόλης, ξεναγήθηκε στους χώρους του από τον πρόεδρο του Ιδρύματος Γιώργο Κουκλάκη, ενώ συνομίλησε με τροφίμους και το προσωπικό στους οποίους προσέφερε γλυκά.

Στην κ. Σαμαρά προσφέρθηκε ως δώρο μια ανθοδέσμη και ένα παραδοσιακό κρητικό μαντίλι, το οποίο και φόρεσε στο λαιμό της. Η σύζυγος του πρωθυπουργού δεν έκανε δηλώσεις, ενώ αμέσως μετά το Γηροκομείο επισκέφτηκε και το Δημαρχείο Κισσάμου, καθώς, όπως μας ενημέρωσαν από το περιβάλλον της, η καταγωγή της είναι από την περιοχή της Κισσάμου.

Η μικρής διάρκειας παρουσία της στα Χανιά έκλεισε το μεσημέρι με γεύμα φίλων της στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Κοντά στην κ. Σαμαρά τουλάχιστον στο Γηροκομείο δε βρέθηκαν υποψήφιοι, με εξαίρεση την κ Ελβίρα Στασσίνου που είναι στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Χανιά. Επισήμως η επίσκεψη χαρακτηρίστηκε ιδιωτική, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν και κάποιες συναντήσεις με τοπικούς πολιτικούς παράγοντες.

Αντώνης Νομικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News