Ειδήσεις

Περιοδεία υποψηφίων του ΚΚΕ στο Βενιζέλειο

Περιοδεία πραγματοποίησε αντιπροσωπεία του ΚΚΕ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο με το Μανώλη Δανδουλάκη και την Εμμανουέλς Σοφίου, υποψηφίους του ΚΚΕ στο Ηράκλειο.

Στη συζήτηση που έγινε με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, αναδείχθηκε η ανάγκη που υπάρχει σήμερα για μόνιμο και επαρκές προσωπικό ώστε να εξυπηρετούνται όλοι οι ασθενείς έγκαιρα, καθώς και το ότι υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό, αφού η Ελλάδα διαθέτει το απαραίτητο προσωπικό, το οποίο όμως μένει αναξιοποίητο λόγω της λειψής χρηματοδότησης, γιατί προχωράει η ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση τομέων.

Τόνισαν ότι οι περικοπές στην Υγεία, καθώς και όλα τα άλλα αντιλαϊκά μέτρα προκύπτουν από τις κατευθύνσεις της Ε.Ε. με στόχο τη διασφάλιση της κερδοφορίας των μονοπωλίων σε βάρος του λαού. Κάλεσαν τους εργαζόμενους να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ.

Να κάνουν πιο δυνατό το μόνο κόμμα που αναδεικνύει το πραγματικό πρόσωπο της Ε.Ε. όταν όλοι οι υπόλοιποι πίνουν νερό στο όνομά της. Για να υπάρχει μια δυνατή λαϊκή αντιπολίτευση που θα ανοίγει δρόµο, θα καλλιεργεί αισιοδοξία στο λαό και θα δυναµώνει τη λαϊκή συµµαχία για την ανατροπή.

Σχόλια